Închide meniul
VIDEO

Ronaldinho a revenit pe teren la 42 de ani! Brazilianul, fabulos la primul meci: „Eu nu o să alerg, să o facă altcineva!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2023, 11:39

Ronaldinho a revenit pe teren la 42 de ani! Brazilianul, fabulos la primul meci: „Eu nu o să alerg, să o facă altcineva!

Ronaldinho a jucat 5 minute în Kings League

Ronaldinho a debutat în competiţia lui Gerard Pique / Twitter Kings League InfoJobs

Ronaldinho a revenit pe teren la 42 de ani şi a avut parte de o primire de gală. Fostul mare internaţional brazilian a debutat în Kings League, competiţia de fotbal în şapte fondată în 2022 de Gerard Pique.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldinho a surprins pe toată lumea în momentul în care a acceptat invitaţia de a se întoarce la marea sa iubire. Legenda Barcelonei a venit cu o limuzină şi a fost aplaudat frenetic de fani şi de ceilalţi jucători.

Ronaldinho a revenit pe teren la 42 de ani

Este un moment istoric„, au transmis organizatorii competiţiei pe reţelele sociale.

A fost nebunie şi când Ronaldinho a ieşit la încălzire. Chiar dacă s-a crezut că va fi titular, starul fotbalului mondial a jucat timp de cinci minute pentru Porcinos FC. A primit numărul 10 şi banderola de căpitan.

Reclamă

Potrivit mundodeportivo.com, au fost mai bine de 1.5 milioane de oameni care au urmărit, pe platforma de streaming Twitch, debutul lui Ronaldinho. Sud-americanul care este printre cei mai iubiți jucători din istoria, se retrăsese din fotbal la începutul anului 2018, atunci când avea 37 de ani. În punctul maxim de audienţă au fost 2.120.962 de oameni online.

Ronaldinho a încercat să înscrie dintr-o fază fixă, dar a trimis în zid. A urmat un moment fabulos. Meciul s-a decis la lovituri de departajare şi brazilianul avea de gând să îşi încerce norocul. S-a răzgândit când a aflat cum ar trebui să execute. Regula era să plece cu mingea de la mijlocul terenului şi să încerce să îl învingă pe portar.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care arbitrul i-a explicat, Ronaldinho a avut o reacţie memorabilă. „Eu nu o să alerg, să o facă altcineva!„, a spus acesta. A stârnit zâmbete.

Vreau doar să mă distrez și să mă simt bine”, spunea Ronaldinho în momentul în care a făcut anunţul că revine pe tren.

Brazilianul a jucat 207 meciuri în tricoul Barcelonei, reușind să înscrie 97 de goluri și oferind 89 de assisturi. Alături de catalani a reușit să câștige Liga Campionilor și de două ori titlul în Spania. Ronaldinho este și campion mondial alături de naționala Braziliei, după triumful din 2002.

Fiul lui Ronaldinho calcă pe urmele tatălui lui

Fiul lui Ronaldinho calcă pe urmele tatălui lui, fiind în probe la Barcelona. Tânărul de 17 ani şi-a încheiat contractul cu trupa din Brazilia, Cruzeiro, şi astfel a intrat în atenţia catalanilor.

Joao Mendes, în vârstă de 17 ani, evoluează pe postul de mijlocaş central ofensiv. După ce recent şi-a încheiat contractul cu trupa braziliană, tânărul se află în probe la academia celor de la Barcelona, anunţă marca.com.

Joan Laporta, preşedintele catalanilor, se ocupă personal ca transferul fiului lui Ronaldinho să se oficializeze. Oficialul Barcelonei este în bune relaţii cu fostul atacant brazilian de pe Camp Nou.

Reclamă

Însă, cu toate acestea, cei care vor decide dacă tânărul brazilian va rămâne în curtea catalanilor sunt tehnicienii academiei Barcelonei.

Fiul lui Ronaldinho a impresionat încă de la o vârstă fragedă, iar ca urmare a intrat în atenţia oficialilor de la Barcelona.

Recomandări
  • Ronaldinho a revenit pe terenul de fotbal
  • Starul brazilian are 42 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și