Închide meniul

Fiul lui Ronaldinho calcă pe urmele tatălui lui! Tânărul de 17 ani este în probe la academia celor de la Barcelona

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2023, 19:12

Reclamă
Fiul lui Ronaldinho calcă pe urmele tatălui lui! Tânărul de 17 ani este în probe la academia celor de la Barcelona

Fiul lui Ronaldinho calcă pe urmele tatălui lui şi este în probe la Barcelona

Fiul lui Ronaldinho, în timpul unui meci/ Profimedia

Fiul lui Ronaldinho calcă pe urmele tatălui lui, fiind în probe la Barcelona. Tânărul de 17 ani şi-a încheiat contractul cu trupa din Brazilia, Cruzeiro, şi astfel a intrat în atenţia catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldinho a scris istorie la Barcelona, formaţie la care a evoluat timp de cinci sezoane. Atacantul brazilian a câştigat Liga Campionilor în 2006.

Fiul lui Ronaldinho, pe urmele tatălui lui! Tânărul este în probe la Barcelona

Joao Mendes, în vârstă de 17 ani, evoluează pe postul de mijlocaş central ofensiv. După ce recent şi-a încheiat contractul cu trupa braziliană, tânărul se află în probe la academia celor de la Barcelona, anunţă marca.com.

Joan Laporta, preşedintele catalanilor, se ocupă personal ca transferul fiului lui Ronaldinho să se oficializeze. Oficialul Barcelonei este în bune relaţii cu fostul atacant brazilian de pe Camp Nou.

Însă, cu toate acestea, cei care vor decide dacă tânărul brazilian va rămâne în curtea catalanilor sunt tehnicienii academiei Barcelonei.

Reclamă

Fiul lui Ronaldinho a impresionat încă de la o vârstă fragedă, iar ca urmare a intrat în atenţia oficialilor de la Barcelona. Vezi mai jos VIDEO cu execuţiile lui Joao Mendes.

Cristiano Ronaldo Jr., pe urmele tatălui lui! Fiul starului lusitan a semnat cu Real Madrid

Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui lui. Fiul starului lusitan a semnat cu Real Madrid şi va evolua la academia „galacticilor”, după despărţirea de Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a fost legitimat la Manchester United, în perioada în care CR7 evolua pentru clubul de pe Old Trafford. Între timp, starul lusitan s-a despărţit cu scandal de „diavoli”, şi urmează ca fiul lui să plece şi el din Anglia.

Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de 12 ani, se va întoarce la academia lui Real Madrid, anunţă presa din Anglia. Acesta a mai făcut parte din grupele de copii şi juniori ale clubului madrilean, pe vremea când tatăl lui scria istorie în tricoul trupei de pe Santiago Bernabeu.

Totodată, după ce a marcat peste 50 de goluri, în 20 de partide pentru juniorii lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo Jr. s-a transferat la Juventus, odată cu tatăl lui.

După fiecare gol marcat, Cristiano Ronaldo Jr. copiază bucuria celebra a tatălui lui, bine-cunoscutul „siu”.

Cum a reacționat Ronaldinho, din tribună, în timp ce Lionel Messi făcea show la Campionatul Mondial

Ronaldinho a fost suporter de lux la duelul din semifinala Campionatului Mondial din Qatar, Argentina – Croaţia, scor 3-0. Fostul star al Braziliei s-a arătat încântat de jocul prestat de Lionel Messi. A fost surprins în timp ce aplauda după ultimul gol reușit de „pume”. Messi i-a oferit un assit lui Alvarez, care a înscris după o cursă magnifică.

Ronaldinho a fost suprins în tribunele arenei Lusail Iconic Stadium, din Qatar. Fostul star al naţionalei Braziliei a fost alături de alte legende ale naţionalei Selecao, printre care Roberto Carlos, Ronaldo şi Cafu.

Ronaldinho s-a arătat extrem de încântat de jocul prestat de sud-americanii conduşi de Lionel Messi. Fosta legendă a celor de la Barcelona a aplaudat la scenă deschisă reuşita fantastică a lui Julian Alvarez, din minutul 39. Atacantul lui Manchester City a reuşit să înscrie după o cursă superbă, începută de la mijlocul terenului.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și