Închide meniul

Ronaldinho, genial după transferul lui Lionel Messi la PSG. „Îmi miroase a Champions League”. Ce a spus de prietenul Sergio Ramos

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2021, 11:26

Ronaldinho, genial după transferul lui Lionel Messi la PSG. „Îmi miroase a Champions League. Ce a spus de prietenul Sergio Ramos

Ronaldinho, genial după transferul lui Lionel Messi la PSG

Profimediaimages

„E o mare bucurie că am jucat la aceste două cluburi şi acum să îl văd pe bunul meu prieten să poarte acest tricou. Sper să ai parte de multe momente de bucurie, Leo! Sunt de asemenea fericit şi pentru prietenul meu, Sergio Ramos. Îmi miroase a Champions League”, a scris Ronaldinho pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi şi echipa stelară de la PSG

Pe lângă Lionel Messi, PSG a mai dat câteva „tunuri” pe piaţa transferurilor şi i-a adus tot gratis pe Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos şi Georginho Wijnaldum. O altă lovitură este aducerea lui Achraf Hakimi, pentru 60 de milioane de euro.

În 2001, Ronaldinho ajungea la PSG, de la Gremio, pentru 5 milioane de euro. Doi ani mai târziu, acesta pleca la Barcelona pentru 30 de milioane de euro. Alături de Lionel Messi, „Dinţosul” a câştigat un trofeu al Ligii Campionilor şi două titluri în La Liga.

Lionel Messi a semnat cu PSG pe doi ani

Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul. El va încasa anual un salariu de 35 de milioane de euro.

Reclamă

“Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Clubul şi viziunea sa se potrivesc perfect ambiţiilor mele. Ştiu cât de talentaţi sunt jucătorii şi staful. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva măreţ pentru club şi pentru fani. Sunt nerăbdător să intru pe gazonul Parc des Princes”, a declarat Messi după semnarea contractului.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și