Închide meniul
VIDEO

Ronaldo Deaconu, de neoprit în Polonia! A reușit o „dublă” de senzație în ultimul meci al echipei sale

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 21:57

Ronaldo Deaconu, de neoprit în Polonia! A reușit o dublă” de senzație în ultimul meci al echipei sale

Ronaldo Deaconu, de neoprit în Polonia

Ronaldo Deaconu a ajuns la Korona Kielce în 2022 / Profimedia

Ronaldo Deaconu este de neoprit în Polonia! Mijlocașul celor de la Korona Kielce a marcat o „dublă” fabuloasă în meciul cu cei de la Puszcza Niepolomice, care a contat pentru etapa cu numărul 13 a campionatului polonez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cifrele fostului jucător de la Gaz Metan Mediaș sunt în continuă creștere, având în vedere că a marcat 3 goluri în ultimele 2 partide. În etapa precedentă, Deaconu și-a salvat echipa în partida cu Radomiak. Meciul dintre Korona Kielce și formația pregătită de Costel Gâlcă s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Ronaldo Deaconu, de neoprit în Polonia! Românul, omul meciului cu Puszcza Niepolomice

Mijlocașul român a fost introdus în teren de către tehnicianul celor de la Korona în minutul 69, la scorul de 3-2 în favoarea echipei sale. În minutul 88 a reușit să ducă scorul la 4-2, după ce coechipierii săi au profitat de o eroare în apărarea oaspeților.

Replica oaspeților a venit în minutul 90, atunci când Cholewiak a redus din diferență. Astfel, scorul a ajuns la 4-3. Scorul final al duelului a fost stabilit tot de Ronaldo Deaconu. Acesta a reușit „dubla” în minutul 90+2 al partidei, după ce a primit o pasă senzațională. Ajuns în interiorul careului, Deaconu a înscris fără probleme în poarta apărată de Zych.

Reclamă

Grație evoluției din acest meci, românul a primit nota 8,7 din partea specialiștilor de la sofascore.ro și a fost declarat omul meciului.

După acest rezultat, echipa lui Ronaldo Deaconu se află pe locul al 9-lea în campionatul din Polonia, cu 14 puncte după 12 meciuri jucate. De cealaltă parte, adversarii din etapa a 13-a, Puszcza Niepolomice, sunt pe locul al 16-lea, cu 10 puncte după 13 meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru formația mijlocașului român urmează duelul cu Legia Varșovia II, din cadrul șaisprezecimilor din Cupa Poloniei. Meciul va avea loc pe data de 31 octombrie de la ora 13:00.

Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă

Primul gol al partidei a fost marcat de către echipa tehnicianului român în minutul 63, prin reușita semnată de Castaneda. La 7 minute după gol, antrenorul celor de la Korona Kielce, Kamil Kuzeira, a decis să îl introducă în teren pe Ronaldo Deaconu, fostul jucător al celor de la Gaz Metan Mediaș.

Mijlocașul român a înscris la doar 1 minut de la intrarea în teren, mai exact în minutul 71 al partidei. Acesta a primit o pasă în interiorul careului și a trimis balonul direct spre poartă, printre mai mulți adversari. Portarul gazdelor nu a reușit să intervină, iar scorul final a fost de 1-1.

(VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINTRE RADOMIAK ȘI KORONA KIELCE)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și