Închide meniul

Ronaldo, devastat după moartea lui Pele. Mesaj istoric: „Pele, prietene, tu ai fost adevăratul Fenomen!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2022, 8:32

Reclamă
Ronaldo, devastat după moartea lui Pele. Mesaj istoric: „Pele, prietene, tu ai fost adevăratul Fenomen!

Ronaldo, devastat după moartea lui Pele. Mesajul istoric

Ronaldo Nazario şi-a luat adio de la Pele / Gazzetta dello Sport

Brazilianul Ronaldo este devastat după moartea lui Pele. Al treilea cel mai bun marcator din istoria naţionalei Braziliei a avut o reacţie impresionantă când a aflat că legenda Selecao a încetat din viaţă, la 82 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Nazario şi-a luat rămas bun de la cel care i-a fost bun prieten şi pe care l-a urmat la echipa naţională. Pele este singurul jucător care a reuşit să câştige de trei ori Cupa Mondială.

Ronaldo Nazario, devastat după moartea lui Pele

Unic. Incredibil. Tehnic. Creativ. Perfect. Nu mai este nimeni ca el. Când Pele a venit, a rămas. Fără să părăsească vârful, ne părăsește astăzi. Regele fotbalului, unicul. Cel mai bun din toate timpurile. Lumea este în doliu. Tristețea despărțirii s-a amestecat cu imensa mândrie a istoriei scrise.

Ce privilegiu a fost să vin după tine, prietene. Talentul tău este o şcoală prin care fiecare jucător ar trebui să treacă. Moştenirea ta va dăinui în viitoarele generaţii. Aşa vei trăi mai departe. Mulţumesc, Pele. Odihneşte-te în pace!„, a scris Ronaldo pe contul său de Twitter.

Reclamă

Ronaldo a avut o reacţie emoţionantă şi pentru italienii de la gazzetta.it: „Pele, prietene, tu ai fost adevăratul Fenomen„.

Astăzi sunt trist pentru că un prieten pe care l-am iubit şi care m-a iubit a murit. A fost un om care a devenit un simbol al frumuseţii fotbalului. Porecla pe care o mai port, ‘Fenomenul’… mereu m-am gândit cât de mare fusese el: era Pele, adevăratul Fenomen„, a fost mesajul fostului atacant al lui Barcelona şi Real Madrid.

Regele Gică Hagi, mesaj pentru Regele Pele

Regele Gică Hagi a avut un mesaj special pentru Regele Pele, după ce starul brazilian a murit la 82 de ani, în această seară. Căpitanul Generației de Aur și-a adus aminte de momentul în care a jucat în duelul amical care a cinstit 50 de ani de viață ai lui Pele.

Reclamă 4 / 0/3

Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani. Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toți cei apropiați lui, dar și către toți iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente.

Un geniu a plecat astăzi dintre noi… Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia și World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990. Odihnește-te în pace, Pele!”, a scris Hagi, pe Facebook.

Hagi a fost cel care l-a ajutat pe prietenul său Gabi Balint să primească un autograf și un mesaj special de la Pele, pe care l-a întâlnit în trecut, în Elveția.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și