Închide meniul

Rudiger l-a sunat pe De Bruyne după accidentarea oribilă din finala Champions League. Ce i-a spus starului lui City

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2021, 13:49

Rudiger l-a sunat pe De Bruyne după accidentarea oribilă din finala Champions League. Ce i-a spus starului lui City

Profimediaimages

Rudiger l-a sunat pe De Bruyne

”Îmi pare foarte rău de accidentarea lui Kevin De Bruyne. Evident că nu a existat nicio intenție din partea mea. Am intrat în legătură cu Kevin și îi doresc o recuperare rapidă. Sper să îl văd înapoi pe teren cât mai repede”, a spus Rudiger, citat de The Mirror.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rudiger l-a sunat pe De Bruyne după accidentarea oribilă din finala Champions League

În aceeași zi cu cea în care a primit mesajul lui Rudiger, starul lui Manchester City și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că a aflat verdictul pus de doctori.

„Tocmai m-am întors de la spital. Diagnosticul meu este fractura acută a osului nasului şi fractură orbitală stânga. Acum mă simt bine. Încă dezamăgit de ziua de ieri, evident, dar vom reveni”, a scris jucătorul de 29 de ani, pe Twitter.

De Bruyne a suferit o fractură după ciocnirea cu Rudiger!

Kevin De Bruyne a ieşit plângând de pe teren după ce a fost accidentat de Antonio Rudiger. Fundaşul german s-a pus în calea lui De Bruyne. Ciocnirea a fost violentă. Belgianul s-a lovit cu faţa de umărul lui Rudiger, care nu a încercat deloc să evite contactul.

Căpitanul lui City a rămas întins pe gazon şi a primit îngrijiri medicale pentru mai multe minute. În cele din urmă, el a fost înlocuit cu Gabriel Jesus, după fix o oră de joc. De Bruyne a izbucnit în lacrimi în momentul în care a părăsit terenul.

Reclamă

De Bruye a fost comoţionat şi avea ochiul stâng vânăt. El a plecat la vestiare cu ajutorul unui membru al staff-ului, după ce a încercat să rămână pe bancă până la finalul meciului.  A doua zi, Rudiger l-a sunat pe De Bruyne pentru a-și cere scuze

În acest sezon de Champions League, De Bruyne a fost pionul principal al echipei lui Pep Guardiola. Belgianul a marcat trei goluri în fazele eliminatorii și a oferit 4 pase decisive în meciurile din grupe. Înainte de finală, el anunța atuurile lui City.

”Am făcut mai puține greșeli. Identitatea echipei este aceeași, dar în momentele grele nu am făcut prea multe greșeli. În alți ani, mai ales în aceste tipuri de jocuri, am făcut prea multe greșeli împotriva acestor echipe. Nu puteam să revenim. Anul acesta, de fiecare dată când ne aflam într-un moment greu, nu am mai primit goluri la fel cum încasam anul trecut. Aceasta este diferența”, a declarat Kevin De Bruyne.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și