Închide meniul

De Bruyne a suferit o fractură după ciocnirea cu Rudiger! „Tocmai m-am întors de la spital. Ne vom reveni”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 14:14

De Bruyne a suferit o fractură după ciocnirea cu Rudiger! „Tocmai m-am întors de la spital. Ne vom reveni

Profimediaimages

De Bruyne a suferit o fractură după ciocnirea cu Rudiger!

„Tocmai m-am întors de la spital. Diagnosticul meu este fractura acută a osului nasului şi fractură orbitală stânga. Acum mă simt bine. Încă dezamăgit de ziua de ieri, evident, dar vom reveni”, a scris jucătorul de 29 de ani, pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Bruyne a suferit o fractură după ciocnirea cu Rudiger!

Kevin De Bruyne a ieşit plângând de pe teren după ce a fost accidentat de Antonio Rudiger. Fundaşul german s-a pus în calea lui De Bruyne. Ciocnirea a fost violentă. Belgianul s-a lovit cu faţa de umărul lui Rudiger, care nu a încercat deloc să evite contactul.

Căpitanul lui City a rămas întins pe gazon şi a primit îngrijiri medicale pentru mai multe minute. În cele din urmă, el a fost înlocuit cu Gabriel Jesus, după fix o oră de joc. De Bruyne a izbucnit în lacrimi în momentul în care a părăsit terenul.

De Bruye a fost comoţionat şi avea ochiul stâng vânăt. El a plecat la vestiare cu ajutorul unui membru al staff-ului, după ce a încercat să rămână pe bancă până la finalul meciului.

Reclamă

Pep Guardiola, prima finală după 10 ani

Guardiola a semnat cu Manchester City în 2016 și, până acum, nu a trecut niciodată de faza „sferturilor” în Champions League. De altfel, cea mai bună performanță din istoria lui City în această competiție a fost semifinala din 2016, când pierdea cu Real Madrid.

„Cetățenii” au avut însă un sezon de vis. City și-a recucerit coroana în Premier League și țintește acum marele premiu. Clubul de pe Etihad se luptă cu istoria. În ultimii 20 de ani, nicio echipă care a ajuns în premieră în finala Champions League nu a reușit să pună mâna pe trofeu.

În drumul spre finală, Manchester City a trecut în „optimi” de Monchengladbach, în „sferturi” de Dortmund, iar în semifinale de PSG.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce-l privește pe Guardiola, antrenorul catalan este la a treia finală Champions League din carieră și prima după 10 ani. Ultima dată când ajungea în ultimul act, Guardiola îl zdrobea pe Sir Alex Ferguson, Barcelona – Manchester United 3-1.

Recomandări
  • Kevin De Bruyne, lovit de Rudiger
  • Manchester City – Chelsea 0-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și