Închide meniul

Rusia a invadat Ucraina | Reacția furibundă a polonezilor după anunțul făcut de FIFA la adresa Rusiei. ”Decizia de astăzi a FIFA este total inacceptabilă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2022, 23:14

Rusia a invadat Ucraina | Reacția furibundă a polonezilor după anunțul făcut de FIFA la adresa Rusiei. ”Decizia de astăzi a FIFA este total inacceptabilă”

Reacția furibundă a polonezilor după anunțul făcut de FIFA la adresa Rusiei

Profimedia Images

“Decizia de astăzi a FIFA este total inacceptabilă. Nu suntem interesaţi să participăm la acest joc al aparenţelor. Poziţia noastră rămâne aceeaşi: echipa naţională a Poloniei NU VA JUCA împotriva Rusiei, indiferent care va fi numele echipei”, a notat Kulesza pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a invadat Ucraina | Deciziile luate de FIFA

  • Pe teritoriul Rusiei nu va avea loc nicio competiţie internaţională, iar meciurile “de acasă” se vor juca pe teren neutru şi fără spectatori.
  • Federaţia care reprezintă Rusia va participa la orice competiţie cu numele “Football Union of Russia (RFU)”, nu ca “Rusia”
  • La meciurile la care participă echipe din Rusia nu se va folosi drapelul Rusiei şi nu se va intona imnul Rusiei.

În ceea ce priveşte barajul pentru Cupa Mondială, FIFA a precizat că a luat notă de poziţiile exprimate în social media de federaţiile din Polonia, Cehia şi Suedia, care nu vor să joace împotriva Rusiei, şi a început un dialog cu federaţiile respective. “FIFA va răsmâne în contact cu acestea pentru a încerca să găsească împreună cu federaţiile o soluţie potrivită şi acceptabilă”, a adăugat forul.

Rusia a invadat Ucraina | Mesajul lui Robert Lewandowski

Căpitanul echipei poloneze, Robert Lewandowski, a făcut apel, vineri, într-o postare pe Twitter la „solidaritate cu victimele” atacului rus.

„Tot ceea ce este frumos în sport este opusul a ceea ce aduce războiul. Pentru toţi oamenii care preţuiesc libertatea şi pacea, acesta este un moment pentru solidaritate cu victimele agresiunii militare din Ucraina”, a scris Lewandowski, înainte de a anunţa că va discuta cu colegii săi pentru a ajunge la o poziţie comună în această privinţă şi o va prezenta federaţiei poloneze.

Federaţiile celor trei ţări susceptibile de a merge în Rusia la sfârşitul lunii martie în timpul play-off-urilor Cupei Mondiale, Polonia, Suedia şi Cehia, au solicitat în comun, într-un comunicat de presă publicat joi, relocarea acestor întâlniri.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și