Închide meniul
VIDEO

Sergio Ramos, „înger și demon” în Marseille – PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY! A comis penalty, apoi a marcat superb din pasa lui Neymar

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 februarie 2023, 23:34

Sergio Ramos, „înger și demon în Marseille – PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY! A comis penalty, apoi a marcat superb din pasa lui Neymar

Sergio Ramos a marcat cu capul în Marseille - PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY

Sergio Ramos a marcat cu capul în Marseille - PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY / Profimedia

Sergio Ramos a fost „înger și demon” în meciul „de foc” Marseille – PSG, din optimile de finală ale Cupei Franței, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY! Fundașul parizienilor a comis penalty, apoi a restabilit egalitatea în derby-ul de pe Stade Velodrome.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos s-a aflat în centrul atenției în prima repriză a meciului dintre Marseille și PSG, din optimile Cupei Franței. Starul iberic din defensiva campioanei Franței le-a făcut un cadou advesarilor în minutul 30.

Sergio Ramos, „înger și demon” în Marseille – PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY!

Ramos l-a faultat în propriul careu pe Fabian Ruiz, iar arbitrul central François Letexier a dictat lovitură de la 11 metri. Alexis Sanchez și-a asumat responsabilitatea și a executat. Atacantul lui OM a șutat cu mult calm, plasat, și l-a păcălit pe Gianluigi Donnarumma, care s-a aruncat în partea opusă.

Alexis Sanchez a rupt „blestemul” lui Marseille în fața marii rivale. Starul din Chile a semnat primul gol al lui OM împotriva lui PSG, pe Stade Velodrome, după o așteptare de peste 5 ani.

Ultimul jucător al lui Marseille care reușise să marcheze contra parizienilor pe teren propriu era Florian Thauvin, într-un meci disputat în octombrie 2017, în Ligue 1.

Reclamă

Sergio Ramos, gol superb după centrarea lui Neymar, în Marseille – PSG!

Sergio Ramos s-a revanșat în prelungirile primei reprize. Fundașul spaniol a fost servit excelent cu o centrare în careu de Neymar și a reluat spectaculos cu capul, fără speranțe pentru portarul lui OM, Pau Lopez.

Este al doilea gol marcat de Sergio Ramos pentru PSG, în actualul sezon. Fostul căpitan al lui Real Madrid a mai înscris doar în Supercupa Franței, la primul meci al sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Marseille și-a dominat categoric rivala la capitolul ocaziilor, în prima repriză a derby-ului de pe Stade Velodrome. 12 șuturi au trimis jucătorii lui OM. PSG n-a mai primit 12 șuturi din partea adversarei în prima repriză a unui meci din august 2021, de la duelul cu Bayern Munchen, din sferturile UEFA Champions League.

 

Rezultatele zilei din Cupa Franței, de până acum:

  • Angers – Nantes 1-1 (2-4 d.l.d.)
  • Auxerre – Rodez 2-3
  • Lyon – Lille 2-2 (4-2 d.l.d.)
  • Paris FC – Annecy 1-1 (5-6 d.l.d.)
  • Toulouse – Reims 3-1
  • Vierzon – Grenoble 0-1

Lionel Messi a dezvăluit ce i-a spus lui Kylian Mbappe după finala Cupei Mondiale

Lionel Messi a dezvăluit ce i-a spus lui Kylian Mbappe după finala Cupei Mondiale. Argentinianul a dat asigurări că nu există niciun conflict între el și colegul de la PSG.

Messi i-a asigurat pe fanii lui PSG că el și Kylian Mbappe se înțeleg de minune.

„Da, am vorbit despre joc, despre modul cum au sărbătorit oamenii în Argentina și despre festivitățile pe care le-am avut. Nimic mai mult, dar e bine, foarte bine.

Reclamă

Am fost și eu în situația lui, am pierdut o finală si am vrut să uit tot ce s-a întâmplat. Dar adevărul este că nu există nicio problemă între mine și Kylian, ci dimpotrivă”, a spus Lionel Messi, într-un interviu pentru Ole.

Recomandări
  • Sergio Ramos, „înger și demon” în Marseille – PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY
  • A comis penalty, apoi a marcat superb din pasa lui Neymar

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și