Închide meniul

S-a aflat cum au votat românii la gala FIFA The Best! Alegeri surprinzătoare ale fostului selecţioner Mirel Rădoi şi ale căpitanului Vlad Chiricheş

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 ianuarie 2022, 23:27 / Actualizat: 23 martie 2023, 22:16

S-a aflat cum au votat românii la gala FIFA The Best! Alegeri surprinzătoare ale fostului selecţioner Mirel Rădoi şi ale căpitanului Vlad Chiricheş

Cu cine a votat Mirel Rădoi la hala FIFA The Best

Profimedia

S-a aflat cum au votat românii la gala FIFA The Best! Alegeri surprinzătoare ale fostului selecţioner, Mirel Rădoi şi ale căpitanului Vlad Chiricheş în topul FIFA The Best. Polonezul Robert Lewandowski, cel care a câştigat marele trofeu, nu a fost printre preferaţii celor doi români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a spart gheaţa şi a reuşit să câştige un trofeu individual important după ce a ratat Balonul de Aur. Polonezul este cel mai bun jucător de anul trecut, după voturile din cadrul galei FIFA The Best.

S-a aflat cum au votat românii la gala FIFA The Best!

Surprinzător însă, românii nu l-au văzut pe polonez printre cei mai buni jucători ai anului trecut. Fostul selecţioner, Mirel Rădoi, dar şi căpitanul Vlad Chiricheş au avut alte opţiuni. Dacă atacantul lui Bayern Munchen a luat marele trofeu, Lionel Messi, jucătorul lui PSG), a încheiat pe poziția secundă, iar podiumul a fost completat de Mohamed Salah, atacantul lui Liverpool.

La gala FIFA The Best au votat fanii, selecţionerii tuturor echipelor naționale, căpitanii tuturor echipelor naționale și peste 300 de jurnaliști din lume. Reprezentanţii României au fost Mirel Rădoi, fostul selecționer al tricolorilor, și Vlad Chiricheș, conform marca.com. Rădoi i-a acordat cinci puncte lui N’Golo Kante de la Chelsea, trei puncte lui Kylian Mbappe, de la PSG și un punct lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund.

În schimb, Vlad Chiricheș l-a pus pe primul loc pe Jorginho de la Chelsea, iar pe locurile doi și trei s-au aflat Robert Lewandowski și Cristiano Ronaldo. „Este o onoare să primesc acest premiu, care le aparține de asemenea coechipierilor mei și antrenorilor mei. Este pentru ei”, a declarat Robert Lewandowski, la decernarea trofeului.

Reclamă
Citește și:

Cum au votat cei mai buni jucători ai lumii

Robert Lewandowski, Leo Messi şi Cristiano Ronaldo au votat, la rândul lor, în calitate de căpitani ai echipelor naţioanle. Pentru că dintre ei nu au putut vota pentru el însuși şi-au ales alţi favoriţi. Messi l-a ales primul pe colegul său de la PSG, Neymar, pe Mbappe și fostul său rival din La Liga, Benzema, pe locul trei.

Cristiano Ronaldo şi-a ales şi el favoriţii. Primul a fost Lewandowski, al doilea Kante, iar al treilea a fost Jorginho. Polonezul Robert Lewandowski i-a așezat în topul său și pe Leo Messi și pe Cristiano Ronaldo, însă nu pe prima poziție. În topul polonezului, Messi a ocupat locul doi, iar Ronaldo, a treia poziție. Pe prima poziție, Robert Lewandowski l-a așezat pe Jorginho.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și