Închide meniul

S-a disputat cel mai lung meci din istoria campionatului Ucrainei. Ce s-a putut întâmpla, din cauza războiului

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2023, 17:06

Reclamă
S-a disputat cel mai lung meci din istoria campionatului Ucrainei. Ce s-a putut întâmpla, din cauza războiului

S-a disputat cel mai lung meci din istoria campionatului Ucrainei

Jucătorii lui Dnipro-1, înaintea unui meci / Profimediaimages

Dnipro-1 şi FC Oleksandriya au disputat cel mai lung meci din istoria campionatului Ucrainei. Partida s-a încheiat după patru ore şi 36 de minute de la start, în urma mai multor avertismente de raid aerian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciuldisputat pe Dnipro Arena din oraşul Dnipro, din estul Ucrainei, a început cu 15 minute întârziere din cauza unei sirene de raid aerian, anunţă news.ro.

S-a disputat cel mai lung meci din istoria campionatului Ucrainei

Echipa gazdă a preluat conducerea în minutul 34, dar jucătorii au fost scoşi din nou de pe teren la începutul reprizei secunde. Oleksandriya a marcat la scurt timp după reluarea partidei – doar pentru ca golul să fie anulat de VAR după o oră de întârziere cauzată de o altă sirenă.

Cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar, meciul a fost amânat pentru încă o oră şi jumătate în urma unei alte alerte de raid aerian.

Victoria cu 1-0 în acest meci, care a început la ora locală 17:15 şi s-a încheiat aproape de ora 22:00, o plasează pe Dnipro-1 pe locul doi în prima ligă ucraineană. Fundaşul gazdelor, Eduard Sarapiy, a declarat pe site-ul clubului că echipa sa era disperată să termine meciul.

Reclamă

Acesta este primul meci atât de lung pentru noi şi se putea termina prost pentru noi. Am vrut să jucăm tot meciul. Am intrat pe teren şi am încercat să terminăm meciul doar prin victorie„, a spus el.

Liga ucraineană de fotbal a precizat pentru BBC că a fost cel mai lung meci din istoria sa.

Meciul a durat patru ore şi 36 de minute, un nou record. Precedentul cel mai lung meci a fost cel din sezonul trecut dintre FC Rukh şi FC Metalist, care a durat patru ore şi 27 de minute. Motivul a fost acelaşi – o sirenă de raid aerian„, a precizat liga.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi Dnipro se află la o ceva distanţă de linia frontului, un bărbat vârstnic ar fi fost ucis într-un atac aerian rusesc în regiune cu o zi înainte de meci.

Reacţia preşedintelui Igor Surkis, după demisia lui Mircea Lucescu

Igor Surkis a avut o primă reacţie după demisia lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev, venită vineri, după eşecul 0-1 cu rivala Şahtior Doneţk. Lucescu părăseşte Ucraina la 78 de ani şi locul lui va fi luat de Oleksandr Shovkovskyi, legendarul portar al ucrainenilor.

Chiar dacă Mircea Lucescu a anunţat iniţial că renunţă la cariera de antrenor, Il Luce a revenit şi a lăsat de înţeles că nu vrea să se despartă de fotbal, sportul care i-a adus 35 de trofee în carieră.

Sunt foarte recunoscător pentru munca depusă de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Pe lângă prezenţa în Liga Campionilor şi trofeele câştigate, vorbim despre experienţă şi felul în care a ajutat acest club.

Nu numai că a avut rezultate, dar Lucescu a şi antrenat jucători talentaţi. Mircea Lucescu a avut încredere totală din partea clubului şi noi eram pregătiţi să aşteptăm construcţia unei noi echipe care să lupte pentru campionat şi cupele europene.

Dar a fost decizia lui şi am fost forţaţi să acceptăm poziţia lui de antrenor. Sper că experienţa pe care a lăsat-o în urmă aici să ajute noul staff şi jucătorii să atingă un nou nivel”, a spus Surkis, citat de sport.ua.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și