Închide meniul

„S-a sacrificat, golurile vor veni!” Valentin Mihăilă, lăudat de antrenorul Parmei. Enzo Maresca i-a transmis un avertisment lui Dennis Man, care a devenit rezervă de lux la italieni

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 8:48

„S-a sacrificat, golurile vor veni! Valentin Mihăilă, lăudat de antrenorul Parmei. Enzo Maresca i-a transmis un avertisment lui Dennis Man, care a devenit rezervă de lux la italieni

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

  • Parma a învins Vicenza, scor 1-0
  • Dennis Man nu a jucat niciun minut

Enzo Maresca l-a lăudat pe Valentin Mihăilă, care a jucat până în minutul 62, în victoria lui Vicenza, scor 1-0. Antrenorul Parmei a apreciat spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă Mihăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”S-a sacrificat mult. A contribuit atât în ofensivă, cât și pe faza defensivă. El are calități preponderent ofensive, dar, când a trebuit, s-a sacrificat pentru echipă. A ratat ocazii, însă cel mai important lucru este că a ajuns în acele situați. Golurile vor veni”, a declarat Enzo Maresca, scriu cei de la Parmalive.

Enzo Maresca, avertiment pentru Dennis Man

În schimb, Dennis Man a devenit o rezervă de lux la Parma. În meciul cu Vicenza, Man nu a jucat niciun minut. Enzo Marescu i-a dat un avertisment prin care i-a transmis că trebuie să tragă tare pentru a reveni în prima echipă.

Reclamă

”Sunt mai mulți care n-au jucat deloc. Acum joacă mai puțin, dar, dacă va munci mai mult, va intra în următoarele meciuri. Dennis doar trebuie să dea mai mult în această săptămână și va juca”, a transmis Enzo Maresca.

Citește și:

Dennis Man trăiește un adevărat coșmar la Parma

Dennis Man trăiește un adevărat coșmar la Parma! Internaționalul român a fost uitat din nou pe banca de rezerve de Enzo Maresca. Antrenorul „cruciaților” este nemulțumit de atitudinea acestuia. Fostul jucător de la FCSB este rezervă pentru al doilea meci consecutiv. Dennis Man a fost rezervă neutilizată în succesul cu Cittadella, 2-1, iar Enzo Maresca nu s-a bazat pe el nici pentru partida de acasă cu L.R. Vicenza. De partea cealaltă, Valentin Mihăilă a fost titularizat de antrenor.

Reclamă

Cotat la 10 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Dennis Man nu a mai înscris de pe 12 septembrie și are doar două goluri în actuala stagiune.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”