Închide meniul
VIDEO

S-a scris istorie în fotbalul italian! Gol după numai 3 secunde de la startul meciului. Cum s-a marcat

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2023, 9:50 / Actualizat: 16 februarie 2023, 15:11

Reclamă
S-a scris istorie în fotbalul italian! Gol după numai 3 secunde de la startul meciului. Cum s-a marcat

S-a scris istorie în fotbalul italian! Gol după numai 3 secunde de la startul meciului

Gino Giardina a marcat după numai 3 secunde / Colaj Instagram

S-a scris istorie în fotbalul italian. Gino Giardina a reuşit un gol incredibil după numai 3 secunde, în meciul Mazarese – Nissa FC, scor 2-1, din ligile de amatori. Jucătorul gazdelor a marcat imediat după startul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul a fluierat startul partidei, iar Giardina nu a stat pe gânduri şi a şutat direct spre poarta adversă. Portarul celor de la Nissa era ieşit dintre buturi şi, chiar dacă a încercat să intervină, mingea s-a dus sub transversală şi s-a oprit în plasă.

S-a scris istorie în fotbalul italian. Gol marcat după numai 3 secunde!

A fost isterie pe arena „Nino Vaccara” din Mazara del Vallo. Jucătorii de la Mazarese au sărbătorit la maximum reuşita care a stabilit un nou record. A fost cel mai rapid gol marcat vreodată în Italia.

Golul lui Gino Giardina a fost înscris după 3 secunde şi 81 de miimi. Cel mai rapid gol din istoria fotbalului a fost marcat de un fost coechipier al lui Mirel Rădoi la Al-Hilal, Nawaf Al Abed. Acesta a trimis mingea în poartă după numai 2.3 secunde.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by WeSport.it (@wesport.it)

Juan Bauza a marcat cel mai rapid gol al acestui sezon din Liga 1

A fost un start de senzație pentru FC U Craiova 1948 în derby-ul cu Rapid! Juan Bauza, vedeta oltenilor, a deschis scorul în secunda 45. Oltenii au câştigat cu 2-1 şi i-au administrat Rapidului prima înfrângere stagională, pe teren propriu.

Meciul din Giulești a debutat fulgerător. În mai puțin de un minut de la startul întâlnirii, tabela era deja modificată. Prinsă pe picior greșit, defensiva giuleștenilor a cedat la scurtă vreme după primul fluier al „centralului” Cătălin Popa. William Baeten a centrat foarte bine din corner, iar Juan Bauza a înscris frumos cu o lovitură de cap bine plasată.

Reclamă 4 / 0/3

Horațiu Moldovan nu a reușit să evite golul, fiind trădat de lipsa de marcaj a fundașilor de la Rapid. Astfel, giuleștenii au început meciul de la 0-1, în fața unui adversar extrem de incomod. Totodată, golul lui Bauza marchează cel mai rapid gol din actualul sezon de Liga 1.

Adrian Mititelu, savuros când a fost întrebat despre transferul lui Bauza

Adrian Mititelu a oferit un răspuns savuros când a fost întrebat despre transferul lui Bauza. Vedeta oltenilor a rămas în Bănie, însă finanțatorul lui FC U Craiova 1948 a explicat motivele pentru care argentinianul nu a fost vândut.

În ceea ce privește transferul lui Bauza, dacă îmi plăteau suma de patru milioane de euro, îl vindeam ca popa, că banii sunt buni. Dar el a fost accidentat și au fost reticenți să plătească suma. Sunt multe cluburi care întreabă de el, e un jucător bun, probabil va pleca la vară. Dar să ne bucurăm de el, este un fotbalist care încântă”, a declarat Adrian Mititelu după victoria cu Rapid.

700.000 de euro este cota de piața a lui Juan Bauza, conform site-urilor de specialitate. Mijlocașul de 26 de ani a sosit în Bănie în vara lui 2021. Din acel moment, Bauza a înscris 7 goluri și a oferit 10 pase decisive în 47 de meciuri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și