Închide meniul

Start de senzație pentru FC U Craiova 1948 în derby-ul cu Rapid! Juan Bauza a marcat cel mai rapid gol din acest sezon

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 10 februarie 2023, 20:14

Start de senzație pentru FC U Craiova 1948 în derby-ul cu Rapid! Juan Bauza a marcat cel mai rapid gol din acest sezon

Start de senzație pentru FC U Craiova 1948 în derby-ul cu Rapid

Juan Bauza a deschis scorul în Giulești după numai 45 de secunde

Start de senzație pentru FC U Craiova 1948 în derby-ul cu Rapid! Juan Bauza, vedeta oltenilor, a deschis scorul în secunda 45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul din Giulești a debutat fulgerător. În mai puțin de un minut de la startul întâlnirii, tabela era deja modificată.

Start de senzație pentru FC U Craiova 1948 în derby-ul cu Rapid! Juan Bauza a deschis scorul în mai puțin de un minut

Prinsă pe picior greșit, defensiva giuleștenilor a cedat la scurtă vreme după primul fluier al „centralului” Cătălin Popa. William Baeten a centrat foarte bine din corner, iar Juan Bauza a înscris frumos cu o lovitură de cap bine plasată.

Horațiu Moldovan nu a reușit să evite golul, fiind trădat de lipsa de marcaj a fundașilor de la Rapid. Astfel, giuleștenii au început meciul de la 0-1, în fața unui adversar extrem de incomod. Totodată, golul lui Bauza marchează cel mai rapid gol din actualul sezon de Liga 1.

FC U Craiova a deschis scorul după numai 45 de secunde în derby-ul cu Rapid
FC U Craiova a deschis scorul după numai 45 de secunde în derby-ul cu Rapid

Adrian Ilie ştie cum poate Adi Mutu să o facă pe Rapid campioană: „Aşa ar câştiga detaşat campionatul!”

Adrian Ilie a anunţat cum ar putea Rapid să devină campioană şi să oprească hegemonia lui CFR Cluj. Fostul jucător al Stelei i-a lăudat pe jucătorii lui Adi Mutu pentru rezultatele obţinute pe noul stadion din Giuleşti. Rapid este singura echipă care nu a pierdut niciun meci pe teren propriu, în actuală ediţie a Ligii 1.

Reclamă

După 24 de etape, alb-vişiniii sunt pe podium. Au 45 de puncte, cu şase mai puţin decât liderul Farul. Runda trecută, Marko Dugandzic a dat recital împotriva lui FC Voluntari şi a reuşit un hat-trick. A ajuns astfel golgheterul României, cu 15 reuşite.

„Cobra” e convins că Rapid nu ar fi avut rivală în România în cazul în care ar fi jucat toate meciurile în Giuleşti.

“Joacă foarte bine acasă Rapidul şi cu siguranţă se vor bate şi ei pentru titlu. Dugandzic a fost jucătorul celor de la CFR Cluj. Pe ăsta nu l-au mai pierdut? Nu a plecat de la CFR?

Reclamă 4 / 0/3

Şi este cel mai în formă atacant din campionat. Are o explozie. Dacă ar juca toate meciurile pe Giuleşti, Rapid ar câştiga detaşat campionatul. Detaşat… Poate o să găsească echilibrul între meciurile de acasă şi în deplasare”, a declarat Adrian Ilie pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și