Închide meniul

S-a terminat negocierea dintre Bartomeu şi Jorge Messi! Decizia luată de Barcelona

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 septembrie 2020, 20:12

S-a terminat negocierea dintre Bartomeu şi Jorge Messi! Decizia luată de Barcelona

Abaca Press / Szwarc Henri/ABACA via Hepta

Leo Messi vrea să plece de la Barcelona

Jorge Messi s-a întâlnit miercuri cu preşedintele catalanilor, Jose Maria Bartomeu. Discuţiile au durat o oră şi jumătate, deşi tatăl lui Messi a aşteptat peste şase ore. Cele două părţi nu au ajuns la nicio înţelegere, după cum anunţă Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona nu are de gând să-l lase pe Messi să plece. Bartomeu nu negociază vânzarea celui mai bun jucător din lume şi i-a propus prelungirea contractului. Starul argentinian mai are un an de contract cu gruparea din Catalunia.

Gică Popescu a anunţat de unde vine supărarea lui Messi

Fostul căpitan al Barcelonei a vorbit că mai multe persoane din cadrul clubului şi a lăsat de înţeles că supărarea lui Messi vine de la faptul că cei din conducerea grupării blaugrana doresc îndepărtarea lui Suarez, prietenul său cel mai bun.

"Toată lumea e bulversată la Barcelona. Vorbesc și eu cu prieteni de-ai mei din club. Nimeni nu știe ce se va întâmpla. Cert este că el dorește să plece. Eu am sperat ca Barcelona să facă un miracol, dar se pare că lucrurile sunt destul de avansate.

Reclamă

El a avut o relație apropiată cu Suarez. S-ar putea să-l fi încăpățânat această decizie a staff-ului de a nu mai conta pe Suarez", a spus Gică Popescu la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și