Închide meniul

S-ar putea realiza cel mai mare transfer din istorie! Au oferit 235 de milioane de euro pentru superstar!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 10:00

S-ar putea realiza cel mai mare transfer din istorie! Au oferit 235 de milioane de euro pentru superstar!

S-ar putea realiza cel mai mare transfer din istorie!

Neymar, Mbappe şi Mohamed Salah / Profimedia Images

S-ar putea realiza cel mai mare transfer din istorie! Al-Ittihad a oferit 235 de milioane de euro pentru Mohamed Salah, jucător pe care a încercat să îl achiziţioneze şi anterior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabrizio Romano anunţa şi el că Al-Ittihad se va întoarce cu o ofertă îmbunătăţită pentru Salah, după ce saudiţii au fost refuzaţi de Liverpool în precedentul mercato.

S-ar putea realiza cel mai mare transfer din istorie!

The Athletic susţine că saudiţii au pregătit suma uriaşă cu care speră să îl achiziţioneze, de această dată, pe Salah.

Superstarul egiptean, în vârstă de 31 de ani, mai are contract cu Liverpool până în vara lui 2025. El este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 65 de milioane de euro.

Mohamed Salah a fost principala ţintă a saudiţilor anul trecut. Al-Ittihad a trimis o ofertă de 170 de milioane de euro, dar Liverpool a respins-o.

Reclamă

Salah a ajuns la Liverpool în 2017. Atunci, „cormoranii” îl achiziționau de la AS Roma, pentru suma de 42 de milioane de euro. În cariera sa a mai jucat pentru: l-Mokawloon, FC Basel, Chelsea, Fiorentina și AS Roma.

Fabrizio Romano anunţa că arabii se vor întoarce anul acesta pentru a obţine semnătura lui Salah!

Fabrizio Romano preciza, în anunţul că Salah va rămâne la Liverpool, că saudiţii nu vor renunţa să încerce să îl transfere în viitor pe egiptean.

Confirmat! Mo Salah nu i se va alătura lui Al-Ittihad întrucât fereastra de transferuri din Arabia Saudită se încheie.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool l-a declarat netransferabil în ciuda uriaşei licitaţii de săptămâna trecută. Saudiţii e de aşteptat să se întoarcă în 2024 pentru Salah”, a scris Fabrizio Romano pe Facebook la începutul lunii septembrie a anului trecut.

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Mohamed Salah a fost acuzat de lipsă de loialitate!

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Mohamed Salah a fost acuzat de lipsă de loialitate! Antrenorul german al lui Liverpool a negat vehement că Mo Salah nu i-ar fi loial Egiptului.

Klopp preciza că starul s-ar putea întoarce să joace pentru Egipt în fazele finale ale Cupei Africii dacă starea de sănătate i-o va permite, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat fiindcă Egipt a fost eliminată de la Cupa Africii, competiţie transmisă în AntenaPLAY. Coasta de Fildeş a cucerit Cupa Africii, învingând-o în finală pe Nigeria cu 2-1, după ce nigerienii au deschis scorul.

Atât Egiptul, cât şi Liverpool au acelaşi interes, vrem ca Mo Salah să fie apt cât mai curând posibil. Dacă rămâne în Africa şi nu poate face tratamentul adecvat, va întârzia totul, mai ales pentru Egipt ajunge în fazele superioare. Îl aducem aici nu pentru că vrem să-l luăm de la Egipt, ci doar pentru a-i oferi cel mai bun tratament medical. Asta este tot ceea ce ne dorim. Toată lumea este de acord. Dacă Salah este apt şi Egiptul merge în finală, a fost întotdeauna clar, el se întoarce, 100%. Mo vrea asta, noi vrem asta”, declara Jurgen Klopp.

În rest, dacă cineva pune la îndoială loialitatea lui Mo Salah ar trebui să se întrebe dacă loialitatea lor este corectă, pentru că Mo Salah este cu siguranţă cel mai loial egiptean pe care l-am întâlnit în viaţa mea”, adăuga tehnicianul german.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și