Închide meniul

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Mohamed Salah a fost acuzat de lipsă de loialitate! Anunţul uriaş făcut de antrenorul german

Bogdan Stănescu Publicat: 25 ianuarie 2024, 11:01

Reclamă
Jurgen Klopp a răbufnit după ce Mohamed Salah a fost acuzat de lipsă de loialitate! Anunţul uriaş făcut de antrenorul german

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Mohamed Salah a fost acuzat de lipsă de loialitate

Jurgen Klopp, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia Images

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Mohamed Salah a fost acuzat de lipsă de loialitate! Antrenorul german al lui Liverpool a negat vehement că Mo Salah nu i-ar fi loial Egiptului şi a anunţat că starul s-ar putea întoarce să joace pentru Egipt în fazele finale ale Cupei Africii dacă starea de sănătate i-o va permite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fazele eliminatorii ale Cupei Africii pe Naţiuni 2023 sunt exclusiv în AntenaPLAY. Sferturile de finală vor avea loc pe 2 şi 3 februarie, semifinalele pe 7 februarie, finala mică pe 10 februarie şi marea finală pe 11 februarie, toate meciurile fiind exclusiv în AntenaPLAY.

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Mohamed Salah a fost acuzat de lipsă de loialitate

Tehnicianul Jurgen Klopp a apărat revenirea lui Mohamed Salah la Liverpool de la Cupa Africii pe Naţiuni, răspunzând criticilor care pun la îndoială loialitatea atacantului faţă de Egipt, relatează news.ro, citând SkySports.

Salah a revenit miercuri la Liverpool pentru a începe un „program intensiv de reabilitare” după ce a suferit o accidentare musculară în meciul Egiptului cu Ghana (2-2) de săptămâna trecută.

Între clubul din Premier League şi Federaţia egipteană de fotbal s-a ajuns la un acord pentru ca Salah să se întoarcă pe Merseyside pentru tratament, dar plecarea sa din tabăra Egiptului a fost criticată de unii comentatori şi foşti jucători.

Reclamă

Klopp a clarificat revenirea lui Salah de la Cupa Africii pe Naţiuni şi a spus că acesta va juca pentru Egipt în ultimele etape ale turneului dacă va fi apt.

Atât Egiptul, cât şi Liverpool au acelaşi interes, vrem ca Mo Salah să fie apt cât mai curând posibil. Dacă rămâne în Africa şi nu poate face tratamentul adecvat, va întârzia totul, mai ales pentru Egipt ajunge în fazele superioare. Îl aducem aici nu pentru că vrem să-l luăm de la Egipt, ci doar pentru a-i oferi cel mai bun tratament medical. Asta este tot ceea ce ne dorim. Toată lumea este de acord. Dacă Salah este apt şi Egiptul merge în finală, a fost întotdeauna clar, el se întoarce, 100%. Mo vrea asta, noi vrem asta”, a spus Klopp.

În rest, dacă cineva pune la îndoială loialitatea lui Mo Salah ar trebui să se întrebe dacă loialitatea lor este corectă, pentru că Mo Salah este cu siguranţă cel mai loial egiptean pe care l-am întâlnit în viaţa mea”, a adăugat tehnicianul german.

Reclamă 4 / 0/3

Programul complet al optimilor Cupei Africii pe Naţiuni 2023. Meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY

Programul optimilor Cupei Africii pe Naţiuni 2023 este complet, după ultimele meciuri disputate miercuri seară. Coasta de Fildeş şi Congo au fost ultimele echipe care şi-au asigurat biletele către optimile competiţiei, ce vor fi exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 27-30 ianuarie.

Sâmbătă, 27 ianuarie:

  • Angola – Namibia (19:00)
  • Nigeria – Camerun (22:00)

Duminică, 28 ianuarie:

  • Guineea Ecuatorială – Guineea (19:00)
  • Egipt – Congo (22:00)

Luni, 29 ianuarie:

  • Republica Capului Verde – Mauritania (19:00)
  • Senegal – Coasta de Fildeş (22:00)

Marţi, 30 ianuarie:

  • Mali – Burkina Faso (19:00)
  • Maroc – Africa de Sud (22:00)

Maroc, deja calificată în optimile Cupei Africii pe Naţiuni 2023, a învins Zambia cu scorul de 1-0, miercuri seară. Ca urmare a acestui rezultat, Coasta de Fildeş, care a terminat grupa A pe locul 3 (3 puncte), s-a calificat în optimi.

Din grupa F, a Marocului, a acces în optimi şi RD Congo, care a remizat miercuri cu Tanzania, scor 0-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și