Închide meniul

S-au tras la sorţi optimile din Cupa Franţei! Marseille – PSG, meci de gală, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 14:18

S-au tras la sorţi optimile din Cupa Franţei! Marseille – PSG, meci de gală, exclusiv în AntenaPLAY

S-au tras la sorţi optimile Cupei Franţei

Jucătorii de la PSG, în timpul unei partide/ Profimedia

S-au tras la sorţi optimile din Cupa Franţei, competiţiei care se vede în exclusivitate în AntenaPLAY. Marseille – PSG este cel mai tare meci din această rundă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa Franţei a oferit spectacol total în faza 16-imilor! Cele mai tare meciuri se văd în AntenaPLAY!

S-au tras la sorţi optimile din Cupa Franţei! Marseille – PSG, meci de gală exclusiv în AntenaPLAY

Capul de afiş al fazei optimilor din Cupa Franţei este Marseiile – PSG. Va fi al doilea duel al sezonului între cele două echipe, primul fiind câştigat la limită de campioni, scor 1-0.

Totodată, alt meci atractiv din optimile Cupei Franţei este Lyon – Lille. Cele două formaţii ocupă locurile nouă, respectiv şase, în prima ligă din Franţa.

Reclamă

Toate partidele din optimile Cupei Franţei se vor desfăşura pe data de 8 februarie.

Optimile Cupei Franţei: 

Kylian Mbappe, „manita” de senzație în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY

Kylian Mbappe a marcat o „manita” de senzație în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY! Starul lui PSG s-a dezlănțuit în meciul cu Pays de Cassel, din „16-imil”. Mbappe a făcut șah-mat defensiva micuței echipe de amatori din Franța și a marcat 5 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Super-atacantul parizienilor a deschis scorul în minutul 29, când a finalizat cu latul din interiorul careului, după pasa lui Mendes.

Patru minute mai târziu, Mbappe i-a pasat decisiv lui Neymar. Șutul brazilianului a fost deviat de apărarea gazdelor pe lângă portar.

Peste numai un minut, Kylian Mbappe a ieșit din nou la rampă. Atacantul a fost lansat excelent pe contraatac de pasa lui Pereira. Mbappe a finalizat cu un lob elegant peste portar.

Pays de Cassel – PSG, meci din şaisprezecimile Cupei Franţei, a fost sold-out! 34.000 de fani au fost prezenţi la meciul transmis în direct în AntenaPLAY.

Decizia luată de PSG înainte de „manita” care l-a trimis pe Kylian Mbappe direct în istoria clubului

Decizia luată de PSG înainte de „manita” care l-a trimis pe Kylian Mbappe direct în istoria clubului! Superstarul francez a înscris de 5 ori în poarta lui Pays de Cassel, în „16-imile” Cupei Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY.

Grație prestațiilor excelente ale lui Mbappe din ultima vreme, antrenorul Christophe Galtier a luat o decizie importantă. Tehnicianul francez l-a numit pe Kylian Mbappe vicecăpitanul echipei. De altfel, superstarul lui PSG chiar a purtat banderola de căpitan în meciul de aseară, în absența lui Marquinhos.

Decizia i-a priit lui Mbappe, care s-a dezlănțuit împotriva formației de liga a 6-a! Integralist, Kylian a înscris de 5 ori și a ajuns la 25 de goluri marcate pentru PSG în acest sezon, în 24 de apariții, în toate competițiile. Astfel, a devenit primul fotbalist din istoria lui PSG care înscrie 5 goluri într-un meci oficial, potrivit OptaJean.

Reclamă
Recomandări
  • S-au tras la sorţi optimile din Cupa Franţei, competiţie care este exclusiv în AntenaPLAY
  • Marseille – PSG, cel mai tare meci

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și