Închide meniul

Sadio Mane e ca şi transferat la echipa lui Cristiano Ronaldo! Salariul uriaş cu care şeicii l-au convins să semneze cu Al-Nassr

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iulie 2023, 17:07

Reclamă
Sadio Mane e ca şi transferat la echipa lui Cristiano Ronaldo! Salariul uriaş cu care şeicii l-au convins să semneze cu Al-Nassr

Sadio Mane e ca şi transferat la echipa lui Cristiano Ronaldo

Sadio Mane, în timpul unui meci pentru Bayern Munchen/ Profimedia Images

Sadio Mane e ca şi transferat la echipa lui Cristiano Ronaldo. Jucătorul lui Bayern Munchen va avea un salariu uriaş în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnalistului Florian Plettenburg, Sadio Mane va câştiga 40 de milioane de euro pe an la Al-Nassr.

Sadio Mane e ca şi transferat la echipa lui Cristiano Ronaldo!

Sadio Mane urmează să facă vizita medicală în Dubai. Mane ar putea semna pe 4 ani, anunţă jurnalistul, dar negocieri încă se poartă în privinţa duratei contractului.

Suma de transfer va fi mai mică de 30 de milioane de euro.

Florian Petttenburg precizează ca Sadio Mane şi-a luat rămas-bun de la colegii lui de la Bayern Munchen şi de la staff-ul campioanei Germaniei.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, gest oribil către un cameraman: „Mi-am pierdut respectul pentru el”

Cristiano Ronaldo a făcut un gest oribil către un cameraman, după Al-Nassr-Al-Shabab 0-0. Portughezul a aruncat cu apă înspre cameraman după ce meciul se încheiase, vizibil deranjat că acesta continua să îl filmeze. Totodată, starul i-a făcut semn să plece de acolo.

Cristiano Ronaldo a intrat pe teren în minutul 62 al meciului din Arab Club Champions Cup. El nu a avut mari realizări.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii au comentat imediat imaginile video, care au apărut pe Twitter. ”Se poartă ca un băiețel de 10 ani”, ”Urăsc când cineva face astfel de gesturi către o persoană care doar își face meseria”, ”Nu e o imagine care-i face cinste lui Ronaldo” sau ”Mi-am pierdut respectul pentru el după acest gest” au fost câteva dintre comentariile fanilor care l-au criticat pe portughez.

Cristiano Ronaldo joacă din sezonul trecut pentru echipa saudită Al-Nassr. Portughezul a obţinut doar locul 2 în campionat sezonul trecut, în spatele câştigătoarei titlului, Al-Ittihad.

Al-Ittihad s-a întărit serios în acest mercato, transferându-i pe Karim Benzema şi pe N’Golo Kante.

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în Europa: „Uşa e complet închisă”. Portughezul a comparat campionatul arab cu MLS

După aducerea lui Cristiano Ronaldo la începutul acestui an, Al-Nassr a continuat aducerea jucătorilor de la cluburi din Europa. Vara aceasta, Alex Telles (Manchester United), Seko Fofana (Lens) şi Marcelo Brozovic (Inter) au semnat cu formaţia din Arabia Saudită.

Transferul lui Ronaldo în Arabia Saudită a fost urmat de mai multe mutări surprinzătoare. Karim Benzema, N’Golo Kante, Roberto Firmino, Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic sau Marcelo Brozovic au luat şi ei drumul Arabiei Saudite.

Nu mă voi întoarce în fotbalul european, uşa e complet închisă. Am 38 de ani, iar fotbalul din Europa şi-a pierdut din calitate. Singurul campionat valid este Premier League şi este la ani lumină de celelalte campionate.

Decizia mea de a veni aici a fost crucială în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor de top. E un fapt. Când am venit la Juventus, Serie A era moară. După ce am semnat, a renăscut. Oriunde se duce Cristiano, el generează interes.

Reclamă

M-au criticat pentru faptul că am venit în Arabia Saudită, dar ce se întâmplă acum? Am deschis calea, iar acum toţi jucătorii vin aici. Într-un an vor veni şi mai mulţi jucători de top aici, iar campionatul din Arabia Saudită va depăşi campionatele din Turcia şi Olanda”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit lui Fabrizio Romano.

Portughezul a vorbit foarte puţin şi despre campionatul din Statele Unite ale Americii: „Campionatul din Arabia Saudită este mai bun decât MLS”.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și