Închide meniul

Sadio Mane este tot mai aproape de Al-Nassr! Bayern a confirmat negocierile senegalezului cu echipa lui Cristiano Ronaldo

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2023, 13:31

Sadio Mane este tot mai aproape de Al-Nassr! Bayern a confirmat negocierile senegalezului cu echipa lui Cristiano Ronaldo

Sadio Mane este tot mai aproape de Al-Nassr

Sadio Mane / Profimedia

Sadio Mane este tot mai aproape de Al-Nassr! Conducerea lui Bayern Munchen a confirmat prin intermediul preşedintelui Herbert Hainer că formaţia bavareză a fost informată de negocierile dintre fotbalistul senegalez şi formaţia din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mane a ajuns la Bayern Munchen în urmă cu un an, atunci când a fost transferat de campioana din Bundesliga de la Liverpool, în schimbul a 32 de milioane de euro.

Sadio Mane este tot mai aproape de Al-Nassr! Bayern a confirmat negocierile senegalezului cu echipa lui Cristiano Ronaldo

„Clubul FC Bayern a fost informat despre acest lucru. Dar acestea sunt discuţii iniţiale, deci va trebui să aşteptăm şi să vedem”, a anunţat preşedintele Herbert Hainer, potrivit sport.sky.de.

Chiar dacă a sosit abia în urmă cu un an la Munchen, Sadio Mane nu a reuşit să repete prestaţiile încântătoare de pe Anfield şi pe Allianz Arena. Mai mult, senegalezul a fost implicat şi într-un scandal cu Leroy Sane, în urma căruia a fost suspendat temporar.

Sadio Mane, care mai are contract cu Bayern Munchen până în iunie 2025, nu face parte nici din planurile lui Thomas Tuchel. Astfel, bavarezii aşteaptă o ofertă pentru Mane de aproximativ 32 de milioane de euro, suma plătită pentru aducerea lui de la Liverpool, plus bonusuri de performanţă. Hainer a mai spus că Bayern nu a primit încă o ofertă oficială, dar e de aşteptat ca formaţia din Arabia Saudită să ofere 30 de milioane de euro pentru Mane.

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în Europa: „Uşa e complet închisă”. Portughezul a comparat campionatul arab cu MLS

După aducerea lui Cristiano Ronaldo la începutul acestui an, Al-Nassr a continuat aducerea jucătorilor de la cluburi din Europa. Vara aceasta, Alex Telles (Manchester United), Seko Fofana (Lens) şi Marcelo Brozovic (Inter) au semnat cu formaţia din Arabia Saudită.

Transferul lui Ronaldo în Arabia Saudită a fost urmat de mai multe mutări surprinzătoare. Karim Benzema, N’Golo Kante, Roberto Firmino, Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic sau Marcelo Brozovic au luat şi ei drumul Arabiei Saudite.

„Nu mă voi întoarce în fotbalul european, uşa e complet închisă. Am 38 de ani, iar fotbalul din Europa şi-a pierdut din calitate. Singurul campionat valid este Premier League şi este la ani lumină de celelalte campionate.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia mea de a veni aici a fost crucială în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor de top. E un fapt. Când am venit la Juventus, Serie A era moară. După ce am semnat, a renăscut. Oriunde se duce Cristiano, el generează interes.

M-au criticat pentru faptul că am venit în Arabia Saudită, dar ce se întâmplă acum? Am deschis calea, iar acum toţi jucătorii vin aici. Într-un an vor veni şi mai mulţi jucători de top aici, iar campionatul din Arabia Saudită va depăşi campionatele din Turcia şi Olanda”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit lui Fabrizio Romano.

Portughezul a vorbit foarte puţin şi despre campionatul din Statele Unite ale Americii: „Campionatul din Arabia Saudită este mai bun decât MLS”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și