Închide meniul

Salariu uriaş pentru Nicolae Stanciu la Trabzonspor! Contractul cu care e ademenit mijlocaşul. Cehii cer 10 milioane de euro pentru transfer

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 16:17

Salariu uriaş pentru Nicolae Stanciu la Trabzonspor! Contractul cu care e ademenit mijlocaşul. Cehii cer 10 milioane de euro pentru transfer

Zuma Press / Mateusz Slodkowski via Hepta

Nicolae Stanciu, aproape de un transfer la Trabzonspor

Trabzonspor îi propune lui Stanciu un contract valabil pe trei ani, susţine digisport.ro. Cehii cer însă 10 milioane de euro pentru român, o sumă considerată exagerată de turci. Cei de la Fanatik au anunţat iniţial că gruparea pune la bătaie două milioane de euro. Totuşi, Trabzonspor e dispusă să crească mult oferta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, aproape de un transfer în Turcia

Stanciu este văzut ca înlocuitorul perfect la Trabzonspor după accidentarea extrem de dură a lui Abdulkadir Omur. Cum Chiquinho, de la Benfica, i-a refuzat, turcii s-au îndreptat spre internaţionalul român cotat de transfermarkt.de la 4.5 milioane de euro.

Stanciu are contract cu Slavia Praga până în 2023, iar mijlocaşul a mai fost dorit, anul trecut, şi de CFR Cluj. Mutarea de Champions League gândită de ardeleni nu s-a finalizat însă. 

În acest sezon, în cele 20 de meciuri disputate în toate competiţiile, Nicolae Stanciu şi-a trecut în cont patru goluri şi patru pase decisive în tricoul Slaviei Praga. 

Stanciu a debutat la Alba Iulia, iar în 2011 a ajuns la Vaslui. FCSB îl cumpăra în 2013 pentru 700.000 de euro, de unde a plecat la Anderlecht, în 2016, pentru suma record de 10 milioane de euro. După Sparta Praga şi Al Ahli, el a ajuns la Slavia Praga. 9 trofee a câştigat Stanciu în carieră, printre care şi patru titluri de campion.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și