Închide meniul

Samir Nasri, transformare uluitoare la doar o lună de când s-a lăsat de fotbal! Cum arată fostul star de Marseille, Arsenal și City

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 8:45

Samir Nasri, transformare uluitoare la doar o lună de când s-a lăsat de fotbal! Cum arată fostul star de Marseille, Arsenal și City

Samir Nasri s-a retras din fotbal

Hepta

Samir Nasri a apărut cu multe kilograme în plus, iar silueta sa nu amintea de vremurile în care făcea spectacol pe terenul de fotbal. Fanii s-au grăbit și l-au comparat cu Ronaldo, care s-a îngrășat după ce a renunțat să mai joace fotbal. Nasri a participat la un meci demonstrativ, alături de Robert Pires și Didier Drogba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samir Nasri s-a retras din fotbal

Samir Nasri, ajuns la 34 de ani, și retras oficial, a povestit amănunte interesante din a sa carieră, ce include echipe precum Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevilla, Anderlecht ori West Ham United. Într-un interviu acordat celor de la ”Le Journal du Dimanche”, fotbalistul care a adunat 41 de meciuri pentru naționala Franței, a recunoscut că Jorge Sampaoli a fost antrenorul care i-a dat cea mai mare libertate.

Sampaoli mă dorea atât de tare, încât mi-a spus că dacă vin la el la echipă pot bea, pot ieși în discoteci, pot face ceea ce doresc, iar el mă acoperă. O singură rugăminte avea, să joc bine la finalul săptămânii!” Nasri a mers mai departe: ”Jorge a adăugat că dacă vreu să mă duc să-mi văd familia, în ziua în care nu am meci, o pot face, să stau liniștit, că-mi plimbă el câinele”, a dezvăluit Samir Nasri.

După ce a jucat în Franța și în Anglia, Nasri a ajuns, sub formă de împrumut, la FC Sevilla, în 30 august 2016. Avea să stea doar un sezon în Primera Division, adunând 30 de partide și marcând un gol.

Reclamă

La plecarea de pe pământ andaluz, Nasri s-a apucat de tratament intravenos cu vitamine, 500 de mililitri, la o clinică din Los Angeles. Se alegea cu o suspendare de 18 luni. Apoi aduna opt meciuri în Turcia, șase la West Ham United și alte opt la Anderlecht, decizând să pună capăt carierei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și