Închide meniul

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

Alex Masgras Publicat: 28 august 2024, 18:16

Reclamă
Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

Darwin Nunez, în timpul scandalului uriaş de la Copa America 2024 / Profimedia

CONMEBOL a dictat sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America 2024. În luna iulie, după semifinala cu Columbia, mai mulţi jucători uruguayeni au sărit la bătaie cu fanii columbieni, chiar în tribunele stadionului Bank of America din Charlotte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după aceste incidente, urguayenii s-au apărat şi au spus că au încercat să îşi apere familiile. Soţiile şi copiii jucătorilor se aflau într-un sector în care ar fi fost atacaţi de columbieni.

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

La aproape o lună şi jumătate de la acest incident, CONMEBOL a dictat sancţiuni dure împotriva mai multor jucători din echipa lui Marcelo Bielsa.

Cinci jucători au fost suspendaţi, cea mai mare fiind a lui Darwin Nunez. Starul lui Liverpool a primit o suspendare de 5 etape şi va trebui să plătească o amendă de 20.000 de dolari. Colegul lui Radu Drăguşin de la Tottenham, Rodrigo Bentancur, a primit o suspendare de 4 meciuri şi o amendă de 16.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

Mathias Olivera, Ronald Araujo şi Jose Maria Gimenez au fost suspendaţi pentru 3 meciuri, fiind nevoiţi să plătească şi câte o amendă de 12.000 de dolari. Alţi şapte jucători din lotul Uruguayului au primit amenzi de 5000 de dolari, potrivit apnews.com.

Pentru Uruguay urmează meciurile din preliminariile pentru World Cup 2026. Pe 6 septembrie, echipa lui Marcelo Bielsa va juca pe teren propriu cu Paraguay, după care va juca patru zile mai târziu cu Venezuela.

Luis Suarez, erou în Canada – Uruguay, finala mică de la Copa America 2024!

Luis Suarez a fost erou în Canada – Uruguay, finala mică de la Copa America 2024! Reprezentativa Uruguayului a ocupat locul trei la Copa America, în urma victoriei, la loviturile departajare, în faţa Canadei, scor 4-3.

Reclamă

Luis Suarez a intrat pe teren după pauză şi a fost eroul Uruguayului, fiind desemnat și omul meciului.

Jucătorul de 37 de ani a marcat golul egalizator de 2-2 în minutul 90-2, după ce pentru Celeste a punctat Bentancur (8), însă canadienii au revenit prin Kone (22) şi David (80), notează news.ro.

Suarez a marcat pentru Uruguay şi la loviturile de departajare, alături de Valverde, Bentancur şi G. de Arrascaeta.

De partea cealaltă, pentru Canada au marcat la loviturile de departajare David, Bombito şi Choiniere, în timp ce Kone şi Davies au ratat.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:22

Câţi bani va câştiga Gabriela Ruse după victoria de senzaţie cu Barbora Krejcikova de la US Open 2024! Cu cine va juca în turul 3

20:13

Gabriela Ruse, prima reacţie după ce a produs marea surpriză la US Open: „Doamne, nu îmi vine să cred!”. Cine i-a purtat noroc

19:57

Gabriela Ruse, victoria carierei la US Open! Românca s-a calificat în turul 3 după ce a învins campioana de la Wimbledon

19:35

Hakim Abdallah s-a accidentat grav şi a început să plângă pe teren! Probleme uriaşe pentru atacantul lui Dinamo

19:25

LIVE TEXTFC Voluntari – Dinamo 0-1. Cătălin Cîrjan a deschis scorul. „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României

17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și