Închide meniul

Sandro Tonali va fi suspendat 10 luni! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2023, 13:08

Reclamă
Sandro Tonali va fi suspendat 10 luni! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Sandro Tonali va fi suspendat 10 luni

Sandro Tonali, la finalul unui meci / Profimedia

Sandro Tonali va fi suspendat 10 luni, în urma scandalului care a dat peste cap fotbalul italian în ultimele săptămâni. Sursele lui Fabrizio Romano au confirmat această veste, fiind aşteptat acum un comunicat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă suspendarea de 10 luni, Sandro Tonali va primi acelaşi ajutor pe care îl va primi şi Nicolo Fagioli. Italianul va urma şi un program de câteva luni pentru a îşi trata dependenţa de pariuri.

Sandro Tonali va fi suspendat 10 luni

Fabrizio Romano, cunoscutul jurnalist italian, a anunţat că Sandro Tonali, jucătorul lui Newcastle implicat în scandalul pariurilor ilegale din Italia, va primi o suspendare de 10 luni, potrivit surselor sale.

Tonali este al doilea jucător suspendat în scandalul pariurilor ilegale din Italia, după ce Nicolo Fagioli, jucătorul celor de la Juventus, a primit o suspendare de 7 luni.

La fel ca Fagioli, Tonali va fi ajutat în lupta împotriva dependenţei de pariuri, el urmând să participe într-un program de câteva luni pentru a îşi trata această dependenţă.

Reclamă

Rămâne de văzut când va veni un anunţ oficial. Newcastle joacă miercuri seară în etapa a treia a grupelor UEFA Champions League. Pe St. James’ Park vine Borussia Dortmund, iar Sandro Tonali va avea drept de joc. Potrivit presei din Anglia, chiar dacă vestea se va confirma astăzi, suspendarea va intra în vigoare de mâine. Chiar şi în aceste condiţii, sezonul italianului se va încheia încă din luna octombrie. Din cauza acestei suspendări, Tonali va rata şi EURO 2024.

Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia!

Leonardo Bonucci ar fi implicat în scandalul pariurilor din Italia. Fostul fundaş al lui Juventus, ajuns între timp la Union Berlin, este şi el în vizorul anchetatorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gazzetta.it, Leonardo Bonucci riscă să fie suspendat şi el. Primul nume important care a apărut în acest scandal a fost cel al lui Nicolo Fagioli. Ulterior, Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo au fost luaţi la întrebări de procurori chiar în cantonamentul Italiei. Cei doi nu au mai jucat apoi pentru Squadra Azzurra în meciul cu Malta, fiind lăsaţi să revină la cluburile lor.

Anchetatorii care i-au confiscat telefonul lui Fagioli au descoperit că acesta a avut mai multe conversaţii cu Bonucci despre pariuri, ceea ce înseamnă că veteranul ştia de activităţile sale ilegale. Tocmai din acest motiv, pentru că nu l-a denunţat pe Fagioli, Bonucci riscă o amendă de 15.000 de euro şi 6 luni de suspendare.

Mai mult, sursa mai sus menţionată susţine că Fagioli a purtat conversaţii asemănătoare şi cu un membru din staff-ul lui Allegri, lucru care poate duce la sancţiuni şi pentru clubul din Torino, dacă se va dovedi că mai multe persoane de la Juventus ştiau de activităţile lui Fagioli.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și