Închide meniul

Scandal în Brazilia, după ce un membru din staff-ul lui Sampaoli a atacat un jucător: „Laşitatea fizică are prioritate”

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2023, 12:17

Reclamă
Scandal în Brazilia, după ce un membru din staff-ul lui Sampaoli a atacat un jucător: „Laşitatea fizică are prioritate

Scandal în Brazilia, după ce un membru din staff-ul lui Sampaoli a atacat un jucător

Pedro, jucătorul lui Flamengo / Profimedia

Scandal în Brazilia, după ce un membru din staff-ul lui Sampaoli a atacat un jucător. Pablo Fernandez, unul dintre preparatorii fizici ai lui Jorge Sampaoli de la Flamengo, l-ar fi lovit cu pumnul în faţă pe atacantul Pedro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul a avut loc la finalul partidei dintre Atletico Mineiro şi Flamengo, câştigată de trupa lui Sampaoli cu 2-1, în etapa cu numărul 17 a campionatului brazilian.

Scandal în Brazilia, după ce un membru din staff-ul lui Sampaoli a atacat un jucător: „Laşitatea fizică are prioritate”

Chiar dacă echipa sa a câştigat, Pedro este nemulţumit de statutul său la Flamengo. Deranjat de faptul că nu a fost introdus pe teren, după ce Sampaoli i-a chemat de la încăzire pe Luis Araujo şi Everton Cebolinha, Pedro s-a resemnat şi s-a aşezat pe banca de rezerve.

În acel moment, Pablo Fernandez, preparatorul fizic al celor de la Flamengo, i-a cerut explicaţii atacantului de 26 de ani pentru faptul că nu şi-a continuat încălzirea. În momentul în care Pedro i-a transmis că este tratat cu lipsă de respect, Pablo Fernandez l-ar fi lovit pe atacant cu pumnul în gură, potrivit marca.com.

Reclamă

Lucrurile sunt destul de serioase, deoarece Pedro a mers la secţia de poliţie după meci, înainte de a se întoarce la Rio de Janeiro. Atacantul de 26 de ani a raportat incidentul autorităţilor, după care a fost şi la spital, pentru a fi examinat.

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la Flamengo, fiind şi cel mai bun marcator al echipei în acest an, cu 26 de goluri, Pedro şi-a pierdut postul de titular în momentul în care Jorge Sampaoli a semnat cu formaţia din Brazilia.

Pedro, despre atacul lui Pablo Fernandez: „Într-un mod laș, și fără motiv, am primit un pumn în faţă”

După meciul dintre Atletico Mineiro şi Flamengo, Pedro a postat pe contul său de Twitter un mesaj prin care explica ce s-a întâmplat şi l-a numit laş pe Pablo Fernandez:

Reclamă 4 / 0/3

„Aș putea fi aici vorbind despre cele câteva minute primite în ultimele jocuri, dar ceea ce s-a întâmplat astăzi este mai grav decât ceea ce se poate întâmpla în teren. Într-un mod laș, și fără motiv, am primit un pumn în faţă de la Pablo Fernandez, membru în stafful tehnic al lui Sampaoli.

Lașitatea fizică are prioritate în faţa lașităţii psihologice cu care m-am confruntat în ultimele săptămâni.Cel care crede că are dreptul să atace o altă persoană nu merită respectul nimănui. Am trecut prin multe încercări grele aici, la Flamengo, dar nimic nu se compară cu ceea ce s-a întâmplat astăzi (n.r. ieri).

Dumnezeu să ierte o persoană care, la mijlocul anului 2023, crede că agresiunea fizică poate rezolva orice problemă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a învățat să întorc celălalt obraz”, a scris Pedro, pe contul său de Twitter.

În vârstă de 26 de ani, Pedro a debutat în fotbalul mare la Fluminense, după care a urmat transferul din 2019 la Fiorentina. Brazilianul nu a confirmat însă în Serie A şi a fost împrumutat un an mai târziu, la Flamengo. În iarna anului 2021, Flamengo l-a cumpărat pe Pedro de la formaţia din Serie A pentru suma de 14 milioane de euro.

Cotat la 22 de milioane de euro pe transfermarkt.com, Pedro are şi 6 selecţii la naţionala Braziliei pentru care a marcat un gol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și