Închide meniul

Isco, dezvăluiri şocante despre plecarea de la Sevilla. A fost atacat de directorul sportiv: „A venit şi m-a luat de gât”

Alex Masgras Publicat: 18 iulie 2023, 14:39

Reclamă
Isco, dezvăluiri şocante despre plecarea de la Sevilla. A fost atacat de directorul sportiv: „A venit şi m-a luat de gât

Isco, dezvăluiri şocante despre plecarea de la Sevilla

Isco, în tricoul celor de la Sevilla / Profimedia

Isco, dezvăluiri şocante despre plecarea de la Sevilla. Rămas fără echipă de şapte luni, fostul jucător al celor de la Real Madrid a vorbit pentru prima oară despre ce l-a făcut să rupă contractul cu Sevilla în mijlocul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vara trecută, el a semnat cu Sevilla din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Real Madrid, dar perioada sa Ramon Sanchez Pizjuan s-a transformat într-un adevărat coşmar după ce a plecat Julen Lopetegui de la echipă.

Isco, dezvăluiri şocante despre plecarea de la Sevilla. A fost atacat de directorul sportiv: „A venit şi m-a luat de gât”

După plecarea celui care l-a dorit la Sevilla, Isco nu a mai fost dorit de conducerea clubului, iar relaţia sa cu Monchi, directorul sportiv, a devenit din ce în ce mai rece.

La şapte luni de la despăţirea de Sevilla, Isco a vorbit în premieră despre motivele care l-au făcut să plece de la echipă în mijlocul sezonului trecut. El l-a acuzat pe Monchi că a minţit în mai multe rânduri şi că l-a luat de gât în momentul în care au avut o discuţie aprinsă:

„Multe lucruri s-au întâmplat. Când mi-am încheiat contractul cu Real Madrid, Lopetegui era la Sevilla. M-a sunat şi mi-a spus că mă iubeşte. Până la urmă, Lopetegui este unul dintre antrenorii cu care am ajuns la cel mai bun nivel. Aveam oferte din Italia, dar am considerat că ar fi un pas bun în cariera mea şi o oportunitate foarte bună.

Reclamă

L-au concediat pe Lopetegui şi a venit Jorge Sampaoli. Când a plecat Lopetegui şi s-a apropiat perioada de mercato din iarnă, am văzut multe lucruri ciudat la club. În primul rând, mi-au sunat agentul pentru a găsi o modalitate de a scăpa de mine, fără să vorbească cu mine înainte. Imediat cum am aflat, m-am dus la Monchi şi i-am spus «Am aflat nişte lucruri, nu ştiu ce se petrece. Nu ştiu dacă mă iubeşti, dar dacă nu.. fii sincer cu mine şi vom rezolva situaţia fără probleme».

După acea conversaţie, Monchi a început să spună că eu vreua să plec, lucru care nu era adevărat. A început să mă sune pe mine şi pe avocatul meu zilnic şi mă hărţuia, să semnez rezilierea. Am mers la el din nou şi i-am spus: «Uite, nu eşti sincer cu mine şi nici cu oamenii cu care vorbeşti. Eu vreau să rămân şi tu tot spui că eu vreau să plec.

I-am spus că este cea mai înşelătoare persoană pe care am întâlnit-o în lumea fotbalului şi m-a atacat. A venit spre mine şi m-a luat de gât, a fost nevoie ca lumea să ne despartă. De atunci nu am mai vrut să continui acolo- Şi chiar dacă îmi pare rău, pentru că aveam o relaţie foarte bună cu coechipierii şi fanii m-au tratat foarte bine, nu eram confortabil într-un club în care directorul sportiv mă atacă şi nimeni nu îşi cere scuze. Nu pentru agresiune, ci pentru toate minciunile spuse de el”, a declarat Isco, potrivit marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Isco e fără echipă de la finalul anului trecut

După despărţirea de Sevilla, Isco nu şi-a găsit alt angajament, astfel încât se află în continuare în postura de jucător liber de contract. Ajuns la 31 de ani, Isco a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Real Madrid în anii în care formaţia de pe Santiago Bernabeu a dominat fotbalul european.

Cu 353 de partide în tricoul madrilenilor, Isco a marcat 53 de goluri şi a oferit 57 de pase de gol în toate competiţiile.

El a ajuns la Real Madrid în vara anului 2013, atunci când madrilenii au plătit 30 de milioane de euro pentru aducerea sa de la Malaga. În cariera sa, el a mai evoluat la Valencia B şi Valencia U19.

În prezent, jucătorul jucătorul cu 38 de selecţii în naţionala Spaniei este cotat la 5 milioane de euro pe transfermarkt.com. Isco a câştigat alături de Real Madrid 19 trofee, printre care 3 titluri de campion în La Liga şi 5 Ligi ale Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și