Închide meniul

Scandal între doi campioni mondiali, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur: „Du-te să plângi în altă parte”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 noiembrie 2023, 10:16

Scandal între doi campioni mondiali, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur: „Du-te să plângi în altă parte

Scandal între doi campioni mondiali

Lionel Messi sărbătoreşte alături de coechipieri Cupa Mondială câştigată de Argentina în 2022 / Profimedia

Scandal între doi campioni mondiali, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur. Câştigător al Cupei Mondiale cu Germania şi al premiului oferit de revista France Football în 1990, fostul mare jucător nu a fost de acord cu decizia de luni seară de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matthaus este de părere că Erling Haaland merita să primească Balonul de Aur 2023 şi a descris triumful lui Lionel Messi ca fiind nemeritat. Angel Di Maria, campion mondial cu Argentina în 2022 şi coechipierul lui Lionel Messi la echipa naţională, nu s-a putut abţine şi i-a răspuns fostului mare jucător german.

Scandal între doi campioni mondiali, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur

Al optulea Balon de Aur cucerit de Lionel Messi a stârnit multe discuţii în lumea fotbalului. Argentinianul, campion mondial în 2022, l-a învins în lupta pentru premiul oferit de revista France Football pe norvegianul Erling Haaland.

Atacantul lui Manchester City a avut parte de un prim sezon de excepţie, iar mulţi consideră că norvegianul merita premiul din acest an. Printre aceştia se numără şi Lothar Matthaus, cel care consideră că al optulea Balon de Aur din cariera lui Lionel Messi este nemeritat şi că votul a fost o farsă:

„Pe tot parcursul anului, Haaland a fost mai bun decât Messi. Acest titlu nu este meritat. Acesta este un exemplu că Mondialul contează mai mult decât orice. În opinia mea, nimeni nu a fost mai bun decât Haaland; el a fost cel mai bun jucător al ultimilor 12 luni. A câștigat titluri importante cu Manchester City, stabilind recorduri de goluri. Votul este o farsă, chiar dacă am fost dintotdeauna un fan al lui Messi”, a declarat Lothar Matthas la Sky Deutschland, citat de gazzetta.it.

Reclamă

Afirmaţiile lui Matthaus i-au atras atenţia şi lui Angel Di Maria, campion mondial cu Argentina în 2022. Coechipierul lui Lionel Messi nu s-a putut abţine şi l-a ironizat pe fostul mare fotbalist german. Jucătorul celor de la Benfica a comentat la o postare a cotidianului argentinian Ole care a prezentat declaraţiile lui Matthaus şi a lăsat un comentariu dur:

„Du-te să plângi în altă parte”, i-a scris Angel Di Maria lui Lothar Matthaus, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia uluitoare a lui Cristiano Ronaldo, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur

Cristiano Ronaldo nu a fost prezent la Gala Balonului de Aur 2023 de la Paris. Pentru prima oară în ultimii 20 de ani, portughezul nu s-a regăsit pe lista celor 30 de nominalizaţi la prestigiosul premiu oferit de revista France Football.

Lionel Messi, campion mondial cu Argentina în 2022, l-a învins pe Erling Haaland în lupta pentru Balonul de Aur din 2023. Argentinianul a ajuns astfel la opt astfel de premii, record absolut.

Cristiano Ronaldo, care are în palmares cinci Baloane de Aur, a oferit o reacţie surprinzătoare. Portughezul a comentat pe Instagram la o postare în care jurnalistul celor de la AS.com, Tomas Roncero, a analizat Balonul de Aur câştigat de Lionel Messi.

În filmarea respectivă, jurnalistul spaniol spune că Messi a meritat doar cinci din cele opt Baloane de Aur câştigate. Cristiano Ronaldo a apreciat postarea şi a lăsat şi un comentariu, cu patru emojiuri în care râde cu lacrimi, dar nu se ştie încă ce a vrut portughezul să transmită cu acest comentariu.

„Salutare, prieteni. Ce ştiam că se va întâmpla, s-a întâmplat. I-au dat lui Messi încă un Balon de Aur.

A mers la Miami pentru a se retrage, chiar dacă părea deja retras la PSG. A câştigat Cupa Mondială, da, dar cu şase penalty-uri. Cupa Mondială a fost acum 10 luni.

Messi are opt Baloane de Aur, dar trebuia să aibă cinci. Are Baloanele de Aur ale lui Iniesta/Xavi, al lui Lewandowski care a câştigat şase trofee într-un sezon şi al lui Haaland care a fost cel mai bun marcator”, a scris Tomas Roncero, în postarea respectivă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și