Închide meniul

Scandal monstru după Celta Vigo – Real Madrid 1-2! Iago Aspas riscă o suspendare drastică, după ce a răbufnit şi a spus că „arbitrul mai avea puţin şi bătea el un penalty”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2022, 15:45

Scandal monstru după Celta Vigo – Real Madrid 1-2! Iago Aspas riscă o suspendare drastică, după ce a răbufnit şi a spus că „arbitrul mai avea puţin şi bătea el un penalty

Iago Aspas riscă o suspendare drastică, după ce a răbufnit şi a spus că "arbitrul mai avea puţin şi bătea el un penalty

Profimedia

Căpitanul echipei Celta Vigo, Iago Aspas, riscă cel puţin patru etape de suspendare după ce a spus despre arbitrului meciului cu Real Madrid, Pablo Gonzalez Fuertes, că „mai avea puţin şi mai dicta şi executa chiar el un penalty” pentru madrileni, informează mundodeportivo.com, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţia de la finalul meciului îl poate costa scump pe Iago Aspas, care poate primi patru etape de suspendare. Celta Vigo ocupă locul 11 în La Liga, cu 9 victorii, 9 remize şi 12 înfrângeri în 30 de partide.

Iago Aspas riscă o suspendare drastică, după ce a răbufnit şi a spus că „arbitrul mai avea puţin şi bătea el un penalty

Comitetul Tehnic al Arbitrilor din Spania şi Departamentul de Integritate al federaţiei (RFEF) au decis, conform sursei citate, să sesizeze Comisia de Competiţii, care îl va judeca pe atacantul Celtei Vigo, pentru încălcarea articolului 100 bis din Codul Disciplinar, privind declaraţiile prin orice mijloace despre arbitri sau oficiali ai RFEF şi LaLiga.

Pedepsele pentru aceste încălcări ale regulamentului sunt, în cazul fotbaliştilor, de patru până la douăsprezece jocuri de suspendare şi amendă între 601 şi 3.000 de euro.

Publicaţia citată notează că Aspas, 34 de ani, ar putea scăpa de suspendare la Tribunalul Administrativ al Sportului (TAD), care în cazuri similare a casat sancţiunile, considerându-le în limita libertăţii de exprimare dacă nu depăşesc un anumit limbaj.

Reclamă

De unde a pornit scandalul din Celta Vigo – Real Madrid 1-2

Scandalul a plecat de la cele trei penalturi dictate în favoarea echipei Real Madrid la meciul de la Vigo, disputat, sâmbătă, şi câştigat de liderul din LaLiga cu 2-1, în etapa a XXX-a a campionatului spaniol.

Benzema a transformat două lovituri de la 11 metri, una la 0-0 şi a doua la 1-1, şi l-a ratat pe al treilea, tot la 1-1. Iago Aspas a declarat că se aştepta, dacă Benzema ar fi ratat şi a doua oară, ca arbitrul să dicteze un al patrulea penalty, pe care să-l execute el însuşi, ca să se asigure că va câştiga cine trebuie.

„Penalty, penalty”, scandau ironic fanii gazdelor de pe Balaidos ori de câte ori jucătorii Realului intrau în careul Celtei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și