Închide meniul

Scandal uriaş în Belgia! S-a cerut rejucarea derby-ului: „Este singura decizie corectă”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 decembrie 2023, 20:16

Scandal uriaş în Belgia! S-a cerut rejucarea derby-ului: „Este singura decizie corectă

Scandal uriaş în Belgia

Anderlecht - Genk / Profimedia

Scandal uriaş în Belgia! Anderlecht a câştigat cu 2-1 derby-ul cu Genk de sâmbătă seară, dar duelul a continuat şi după fluierul final. Nemulţumiţi de rezultat, oficialii celor de la Genk au contestat o fază din minutul 23 al partidei şi cer rejucarea .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul KRC Genk a depus plângere la responsabilii arbitrajului profesionist din fotbalul belgian, cerând rejucarea meciului de campionat de sâmbătă cu Anderlecht, marcat de o controversă, informează site-ul radioteleviziunii RTBF, potrivit agerpres.ro.

Scandal uriaş în Belgia! S-a cerut rejucarea derby-ului

Anderlecht a câştigat cu 2-1 partida de sâmbătă, de la Bruxelles, graţie golului reuşit de Andres Dreyer în minutul 90+1. Gruparea flamandă este furioasă după polemica legată de penalty-ul ratat de jucătorul său Bryan Heynen în minutul 23.

Genk a anunţat, într-un comunicat, că a depus plângere la departamentul arbitrajului profesionist (PRD).

„La meciul de sâmbătă împotriva lui Anderlecht, echipa de arbitri a luat o decizie greşită după o fază de penalty. (…) Potrivit regulilor, acest penalty ar fi trebuit executat din nou”, a afirmat vicecampioana Belgiei.

Reclamă

„KRC Genk a depus o plângere la Professional Refereeing Department în legătură cu acest subiect. O bună aplicare a regulamentului şi rejucarea meciului sunt singurele decizii corecte în acest caz”, a adăugat Genk.

În clasament, Genk este pe locul 7, cu 31 de puncte după 19 etape, la 16 puncte de liderul Union Saint-Gilloise. Anderlecht se află pe poziţia a doua, la 8 puncte în spatele lui Union.

Duelul dintre Cosmin Olăroiu şi Daniel Isăilă s-a încheiat fără învingător!

Duelul dintre Cosmin Olăroiu şi Daniel Isăilă s-a încheiat fără învingător! Al Sharjah, echipa pregătită de Cosmin Olăroiu, a primit vizita celor de la Ajman, formaţia pregătită de Daniel Isăilă, în etapa cu numărul 12 a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Reclamă 4 / 0/3

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Dacă punctul este bun pentru Daniel Isăilă, în lupta pe care Ajman o duce pentru evitarea retrogradării, pentru Cosmin Olăroiu şi Al Sharjah reprezintă un nou pas greşit.

Ambele goluri ale meciului s-au marcat în prima parte a meciului. Ajman, echipa lui Isăilă, a deschis scorul în minutul 6 prin Madan, în timp ce Al Sharjah, formaţia lui Olăroiu, a restabilit egalitatea prin Fahad, în minutul 22. Până la final nu s-a mai marcat, astfel încât ambele echipe au fost nevoite să îşi împartă punctele.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și