Închide meniul

Scandalul pariurilor din Italia continuă! Alți 3 jucători ar fi pariat ilegal pe meciuri de fotbal

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 15:09

Reclamă
Scandalul pariurilor din Italia continuă! Alți 3 jucători ar fi pariat ilegal pe meciuri de fotbal

Scandalul pariurilor din Italia continuă

Echipa națională a Italiei / Profimedia

Scandalul pariurilor din Italia continuă! În decursul zilei de astăzi, alți 3 fotbaliști din Italia au fost deconspirați, în scandalul momentului din lumea „sportului rege”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, lista jucătorilor care ar fi pariat ilegal pe meciuri de fotbal a ajuns la 6 nume deosebit de cunoscute. Pe lângă Nicolo Fagioli (care a împrumutat bani de la Radu Drăgușin), Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo, s-au aflat numele a altor 3 sportivi acuzați de paiere ilegală.

Scandalul pariurilor din Italia continuă! El Shaarawy, Gatti și Casale, cele 3 noi nume de pe lista jucătorilor acuzați de pariuri ilegale

Potrivit informațiilor oferite de cunoscutul paparazzo Fabrizio Corona, Stephan El Sharaawy, Federico Gatti și Nicolo Casale sunt cei 3 jucători deconspirați în scandalul pariurilor din Italia.

Aceștia sunt fotbaliști foarte importanți pentru echipele lor de club, iar chiar 2 dintre aceștia au fost convocați la echipa națională a Italiei, pentru partidele cu Malta (4-0) și Anglia (1-3).

El Sharaawy, legitimat în prezent la AS Roma, a fost titular în partida de pe Wembley Stadium și a prins 87 de minute în tricoul primei reprezentative. Spre finalul meciului a fost schimbat cu Orsolini.

Reclamă

De asemenea, Federico Gatti, un alt jucător care l-a împrumutat cu bani pe Nicolo Fagioli, a fost rezervă neutilizată în partida de la Londra.

De cealaltă parte, Nicolo Casale, legitimat la Lazio, nu a fost convocat încă la prima reprezentativă a Italiei, chiar dacă este un om de bază la echipa de club.

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia

Mama fotbalistului s-a declarat revoltată și este de părere că Radu nu are nicio vină în acest context, deoarece nu a știut motivul pentru care italianul i-a cerut suma respectivă de bani.

Reclamă 4 / 0/3

„Radu i-a împrumutat niște bani lui Fagioli. De aici și până să parieze cred că este o distanță foarte mare. Nu poți să faci aceste afirmații fără să ai nimic concret.

Radu i-a împrumutat niște bani. Sunt colegi de la Primavera. Banii puteau fi pentru orice, așa cum i-a și spus de altfel, că are nevoie de niște bani. De aici și până să îl acuzi de ceva e o cale foarte lungă.

Sincer, sunt atât de revoltată că nu îmi găsesc cuvintele. Nu poți să arunci cu noroi într-un copil de 21 de ani, care este cel mai reprezentativ fotbalist român la nivel internațional. Repet, sunt extrem de revoltată.

E un copil care a învățat, care a muncit, care n-a făcut nimic rău în viața lui. Doar a jucat fotbal și asta iubește. Să spui că e implicat în pariuri doar pentru că a împrumutat niște bani?!”, a spus Svetlana Drăgușin, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 „De unde sunt astea?” Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și