Închide meniul

Scenariu incredibil pentru fiul lui Cristiano Ronaldo! Este eligibil pentru șase naționale, de pe patru continente

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 11:14

Reclamă
Scenariu incredibil pentru fiul lui Cristiano Ronaldo! Este eligibil pentru șase naționale, de pe patru continente

Scenariu incredibil pentru fiul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo Jr și tatăl său / Profimedia

Scenariu incredibil pentru fiul lui Cristiano Ronaldo. Puștiul este eligibil pentru șase naționale, de pe patru continente. Cristiano Ronaldo Jr ar putea îmbrăca chiar tricoul naționalei Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo Jr, în vârstă de 13 ani, evoluează în prezenta la echipa de tineret a celor de la Al Nassr, formație la care tatăl său s-a transferat la începutul anului.

Scenariu incredibil pentru fiul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo Jr s-a născut în Statele Unite ale Americii, mai exact în San Diego, astfel că poate reprezenta naționala americanilor. De asemenea, fiul starului argentinian este eligibil și pentru naționala Capului Verde, deoarece bunica sa, mama atacantului lui Al Nassr, este originară din Africa.

Fiul lui CR7 poate de asemenea îmbrăca și tricoul naționalei Arabiei Saudite, în cazul în care va fi convins de investițiile masive care se fac în fotbalul din Golf. Puștiul de 13 ani mai are și varianta Mexicului, după ce de-a lungul timpului s-a zvonit că mama sa ar fi din Mexic.

Pe vremea când tatăl lui scria istorie pentru Real Madrid, Cristiano Ronaldo Jr a petrecut opt ani în Spania, ceea ce l-ar putea face eligibil chiar și pentru naționala lui Luis Enrique.

Reclamă

Însă, conform gsp.ro, fiul starului lusitan va îmbrăca cel mai probabil tricoul naționalei Portugaliei, națională alături de care CR7 a cucerit Campionatul European în 2016.

De-a lungul timpului, Cristiano Ronaldo Jr l-a însoțit pe tatăl lui la toate echipele la care acesta a evoluat. Puștiul ajuns la 13 ani a bifat prezențe la academiile celor de la Real Madrid, Manchester United și Juventus.

Cristiano Ronaldo, gol uluitor pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo a marcat un gol uluitor în duelul dintre Al Nassr şi Al Akhoud. Florin Tănase şi Andrei Burcă au fost martorii unei execuţii de clasă a starului lusitan.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a reuşit să marcheze golul superb în minutul 80. Starul lusitan a înscris cu un şut magistral de la 30 de metri, la care portarul advers nu a avut nicio şansă.

Cu trei minute înaintea marcării golului superb, Ronaldo reuşise să înscrie din interiorul careului. Atacantul de 38 de ani a preluat superb şi l-a executat pe portar cu un şut la colţul scurt. Scorul a fost deschis în meci de către Al Naji, în minutul 13.

Atât Florin Tănase, cât şi Andrei Burcă au fost titulari pentru Al Akhoud, formaţie care a rămas pe locurile direct retrogradabile după înfrângerea cu Al Nassr. Trupa românilor are zece puncte, acumulate după 14 runde disputate. De cealaltă parte, Al Nassr se clasează pe locul secund, la două puncte distanţă de şliderul Al-Hilal.

Graţie golurilor marcate în această etapă, Cristiano Ronaldo a ajuns la cifre fabuloase, în acest sezon. În cele 18 partide bifate, starul lusitan a reuşit să marcheze 18 goluri, şi să ofere şi nouă pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 0-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și