Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, gol uluitor pentru Al Nassr! Florin Tănase şi Andrei Burcă au fost martorii unei execuţii stelare

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 22:14 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 9:47

Reclamă
Cristiano Ronaldo, gol uluitor pentru Al Nassr! Florin Tănase şi Andrei Burcă au fost martorii unei execuţii stelare

Cristiano Ronaldo, gol uluitor pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo, bucurie după un gol marcat/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a marcat un gol uluitor în duelul dintre Al Nassr şi Al Akhoud. Florin Tănase şi Andrei Burcă au fost martorii unei execuţii de clasă a starului lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr s-a impus cu 3-0 în faţa trupei românilor Florin Tănase şi Andrei Burcă, care au fost titulari în partidă. Cristiano Ronaldo a reuşit o „dublă” spectaculoasă.

Cristiano Ronaldo, gol uluitor pentru Al Nassr! Florin Tănase şi Andrei Burcă au fost martorii unei execuţii de vis

Cristiano Ronaldo a reuşit să marcheze golul superb în minutul 80. Starul lusitan a înscris cu un şut magistral de la 30 de metri, la care portarul advers nu a avut nicio şansă.

Vezi AICI golul lui Cristiano Ronaldo

Cu trei minute înaintea marcării golului superb, Ronaldo reuşise să înscrie din interiorul careului. Atacantul de 38 de ani a preluat superb şi l-a executat pe portar cu un şut la colţul scurt. Scorul a fost deschis în meci de către Al Naji, în minutul 13.

Reclamă

Atât Florin Tănase, cât şi Andrei Burcă au fost titulari pentru Al Akhoud, formaţie care a rămas pe locurile direct retrogradabile după înfrângerea cu Al Nassr. Trupa românilor are zece puncte, acumulate după 14 runde disputate. De cealaltă parte, Al Nassr se clasează pe locul secund, la două puncte distanţă de şliderul Al-Hilal.

Graţie golurilor marcate în această etapă, Cristiano Ronaldo a ajuns la cifre fabuloase, în acest sezon. În cele 18 partide bifate, starul lusitan a reuşit să marcheze 18 goluri, şi să ofere şi nouă pase decisive.

Cristiano Ronaldo este în formă maximă pentru partida din Liga Campionilor Asiei. Al Nassr va primi vizita celor de la Persepolis, luni, de la ora 20:00. Partida se va vedea exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a stabilit noi recorduri şi pentru Portugalia

Cristiano Ronaldo a stabilit noi recorduri după Liechtenstein – Portugalia! Lusitanii s-au impus cu 2-0 în deplasarea din etapa a 9-a a preliminariilor EURO 2024. Ronaldo a făcut din nou spectacol, stabilind noi recorduri după ce a deschis scorul.

Starul lui Al-Nassr a marcat în minutul 46 de al partidei, în timp ce scorul final a fost stabilit de Joao Cancelor, în minutul 57.

Cristiano Ronaldo a stabilit două recorduri noi, graţie reuşitei de aseară. Ronaldo a devenit, odată cu golul marcat în Liechtenstein, primul jucător din istorie care înscrie 10 goluri la echipa naţională la 38 de ani. De asemenea, Ronaldo şi-a trecut în cont victoria cu numărul 31 din preliminariile competiţiilor europene. Înainte de acest succes, Ronaldo se afla la egalitate cu Sergio Ramos, care are 30 de victorii.

Cristiano Ronaldo este şi golgheterul acestor preliminarii alături de Romelu Lukaku, amândoi având câte 10 reuşite. Pe locul 3 se află Harry Kane, englezul având 7 goluri înscrise în această campanie de calificare.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:10 LIVE VIDEOMK Dons – Crawley Town e ACUM, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” Vezi toate știrile
Citește și