Închide meniul
VIDEO

Scene incredibile la meciul lui Rangers! Antrenorul lui Ianis Hagi le-a cerut jucătorilor să-i lase pe adversari să marcheze

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 februarie 2023, 21:45

Scene incredibile la meciul lui Rangers! Antrenorul lui Ianis Hagi le-a cerut jucătorilor să-i lase pe adversari să marcheze

Rangers s-a calificat în sferturile Cupei Scoției

Rangers s-a calificat în sferturile Cupei Scoției / Colaj Twitter, Profimedia

Au fost scene incredibile la meciul lui Rangers din optimile de finală ale Cupei Scoției. Echipa de pe Ibrox Stadium, cu Ianis Hagi printre titulari, a trecut greu de echipa din liga a doua scoțiană, Partick Thistle. Rangers a câștigat cu 3-2, după ce golul victoriei l-a marcat târziu, în minutul 86.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost titular la Rangers pentru prima oară după 13 luni. Fiul „Regelui” a fost înlocuit la pauză, la scorul de 1-0 în favoarea oaspeților.

Scene incredibile la meciul lui Rangers!

Rangers a ieșit mai montată de la vestiare și a restabilit repede egalitatea, prin Colak. Vicecampioana Scoției putea prelua avantajul pe tabelă în minutul 65, dar Tavernier a ratat un penalty.

Până la urmă, Rangers a reușit să marcheze pentru 2-1 în minutul 71, grație reușitei lui Malik Tillman. A fost golul care a generat haosul pe Ibrox. Golul jucătorului din SUA a venit după ce tot el a recuperat o minge pe care jucătorii lui Partick Thistle se pregăteau să le-o returneze celor de la Rangers, în semn de fair-play.

La faza anterioară, chiar Tillman acuzase o accidentare, iar coechipierii săi au trimis mingea în out, pentru ca mijlocașul de 20 de ani să primească îngrijiri medicale. Acesta n-a ținut cont de inițiativa oaspeților de a le degaja mingea înapoi, s-a grăbit să recupereze mingea și a marcat cu un șut pe lângă portar.

Reclamă

Jucătorii lui Partick Thistle au luat „foc” și s-au năpustit asupra lui Tillman. Colegii americanului de la Rangers au intervenit, iar pe teren s-a produs o încăierare generală.

Antrenorul lui Ianis Hagi le-a cerut jucătorilor să-i lase pe adversari să marcheze

După ce spiritele s-au calmat, managerul lui Rangers, Michael Beale, le-a cerut jucătorilor săi să-i lase pe oaspeți să marcheze, pentru a echilibra balanța.

Zis și făcut! Fotbaliștii lui Rangers l-au urmărit cu privirea, fără să intervină, pe Scott Tiffoney în ce acesta alerga nestingherit spre poarta lor. Singurul care a avut o tentativă de a se opune a fost portarul Allan McGregor. În cele din urmă, goalkeeper-ul lui Rangers l-a lăsat pe Tiffoney să înscrie cel mai ușor și ciudat gol al carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, cei doi antrenori au fost surprinși de camerele TV în timp ce își dădeau mâna în semn de respect.

În cele din urmă, Rangers a marcat golul victoriei în minutul 86, prin Sands, și a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Scoției.

Ianis Hagi, prima reacţie după ce a revenit pe teren: „M-am întors!”

Ianis Hagi a avut prima reacţie după ce a revenit pe teren. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a jucat pentru prima dată după un an şi 7 zile. A intrat în minutul 72 al partidei Rangers – St. Johnstone, scor 2-0, din etapa a 23-a din campionatul Scoţiei.

Fiul lui Gică Hagi a trecut printr-o perioadă de coşmar. Ianis a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul drept şi a fost operat. După o lungă perioadă de recuperare şi-a făcut apariţia pe Ibrox, iar fanii l-au ovaţionat în momentul în care a intrat pe gazon.

După 12 luni şi o săptămână, m-am întors!„, a scris internaţionalul român pe contul său de Instagram. Ulteior, Ianis a venit cu o reacţie amplă.

La rândul său, Gică Hagi s-a arătat foarte bucuros după ce Ianis Hagi a revenit pe teren.

Reclamă

„Cea mai grea perioadă din viața lui. A trecut-o cu brio, a muncit foarte mult, a avut o accidentare foarte foarte grea. Arată bine, l-am văzut bine, e motivat în teren, chiar a luat și cartonaș galben. Mă bucur pentru el. Să-i meargă, să fie sănătos, să fie pe teren, să revină, să aibă răbdare, pentru că o să aibă nevoie de timp să prindă ritmul și intensitatea jocului.

Dar mi-a plăcut de el, e același jucător creativ, cu pase în față, chiar dacă a mai greșit sau n-a înțeles coechipierul. A pasat între linii, dă pase pentru atacanți, lucrează pentru cei din față”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă de după meciul FCSB – Farul 2-3.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și