Închide meniul

Gică Hagi, bucuros după ce Ianis Hagi a revenit pe teren: „Arată bine! E același jucător creativ!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 ianuarie 2023, 11:01

Gică Hagi, bucuros după ce Ianis Hagi a revenit pe teren: „Arată bine! E același jucător creativ!

Ce a postat Ianis Hagi, după ce Gică Hagi a confirmat că mijlocașul rămâne la Rangers

Ianis Hagi a revenit la Rangers / rangers.co.uk

Gică Hagi s-a arătat foarte bucuros după ce Ianis Hagi a revenit pe teren. Mijlocașul lui Rangers a jucat primul său meci după un an și 7 zile. Ianis a suferit oa accidentare gravă la ligamentele genunchiului, care l-a ținut departe de fotbal începând din ianuarie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a trecut peste cea mai dificilă perioadă din cariera sa, iar în weekend a fost aruncat în luptă în meciul Rangers – St. Johnstone 2-0.

Gică Hagi, bucuros după ce Ianis Hagi a revenit pe teren: „E același jucător creativ!”

Gică Hagi a fost alături de fiul său în ultimul an și a așteptat la fel de mult ca el să revină pe teren.

„Regele” a urmărit evoluția lui Ianis Hagi din ultimul meci al lui Rangers și s-a arătat mulțumit de fiul său, pe care l-a descris drept „același jucător creativ”.

„Cea mai grea perioadă din viața lui. A trecut-o cu brio, a muncit foarte mult, a avut o accidentare foarte foarte grea. Arată bine, l-am văzut bine, e motivat în teren, chiar a luat și cartonaș galben. Mă bucur pentru el. Să-i meargă, să fie sănătos, să fie pe teren, să revină, să aibă răbdare, pentru că o să aibă nevoie de timp să prindă ritmul și intensitatea jocului.

Reclamă

Dar mi-a plăcut de el, e același jucător creativ, cu pase în față, chiar dacă a mai greșit sau n-a înțeles coechipierul. A pasat între linii, dă pase pentru atacanți, lucrează pentru cei din față”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă de după meciul FCSB – Farul 2-3.

Ianis Hagi, prima reacţie după ce a revenit pe teren la un an de la accidentare

Ianis Hagi a avut prima reacţie după ce a revenit pe teren. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a jucat pentru prima dată după un an şi 7 zile. A intrat în minutul 72 al partidei Rangers – St. Johnstone, scor 2-0, din etapa a 23-a din campionatul Scoţiei.

Fiul lui Gică Hagi a trecut printr-o perioadă de coşmar. Ianis a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul drept şi a fost operat. După o lungă perioadă de recuperare şi-a făcut apariţia pe Ibrox, iar fanii l-au ovaţionat în momentul în care a intrat pe gazon.

Reclamă 4 / 0/3

După 12 luni şi o săptămână, m-am întors!„, a scris internaţionalul român pe contul său de Instagram.

Printre primii care au comentat la postare au fost coechipierii de la echipa naţională. „Bine ai revenit, frate!„, i-a scris George Puşcaş. Şi Răzvan Marin a ţinut să îl felicite la scurt timp după ce a fost eroul lui Empoli în meciul cu FC Torino, încheiat la egalitate, scor 2-2. Marin a reuşit un gol fabulos, dar şi o pasă decisivă în partida din Serie A.

Nicolas Popescu, Rivaldinho şi Radu Drăguşin au fost alţi jucători care au reacţionat. Şi Kira Hagi a comentat la postarea fratelui său. A folosit trei emoji care înfăţişează inimi.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și