Închide meniul
VIDEO

Scene şocante la derby-ul dintre Ajax şi Feyenoord! Meciul a fost oprit definitiv din cauza incidentelor cauzate de suporteri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2023, 18:18

Scene şocante la derby-ul dintre Ajax şi Feyenoord! Meciul a fost oprit definitiv din cauza incidentelor cauzate de suporteri

Scene şocante la derby-ul dintre Ajax şi Feyenoord

Scene şocante la Ajax - Feyenoord/ Colaj Profimedia

Scene şocante la derby-ul dintre Ajax şi Feyenoord. Partida a fost oprită definitiv de către suporterii „lăncierilor”, nemulţumiţi de faptul că echipa lor a fost condusă cu scorul de 3-0 încă din prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Ajax şi Feyenoord a fost oprit iniţial în prima repriză, la puţin timp după golul de 3-0 marcat de oaspeţi. Suporterii „lăncierilor” au aruncat torţe pe teren, însă meciul s-a reluat la scurt timp.

Scene şocante la derby-ul dintre Ajax şi Feyenoord

Partida a fost însă oprită definitiv în minutul 55. Fanii lui Ajax au fost evacuaţi, însă incidentele au escaladat la ieşirea de pe stadion.

Concret, conform presei din Olanda, fanii lui Ajax au forţat intrarea la tribuna oficială, lovind cu putere porţile. Imaginile uluitoare au fost publicate pe Twitter.

Reclamă

Agitaţie era şi în afara arenei lui Ajax, unde forţele de ordine au fost nevoite să intervină inclusiv cu Detaşamentul de Cavalerie, pentru a linişti spiritele.

Reclamă 4 / 0/3

Partida urmează să se reia în zilele următoare, contând pentru etapa a şasea din Eredivisie.

Feyenoord a deschis scorul pe terenul lui Ajax încă din minutul 9, prin Gimenez. Atacantul a reuşit „dubla” în minutul 18, iar în minutul 37, „lăncierii” s-au văzut conduşi cu 3-0, pe teren propriu, graţie reuşitei lui Igor Paixao. A fost pentru prima dată în istorie când Ajax a fost condusă cu 3-0 de pe teren propriu de rivala Feyenoord, în istorie!

Ajax traversează un start de sezon extrem de modest. „Lăncierii” au doar cinci puncte în clasament, după patru meciuri disputate, la zece puncte de liderul PSV.

Derby-urile dintre Ajax şi Feyenoord sunt mereu încinse! Ce s-a întâmplat în aprilie

Derby cu sânge în Cupa Olandei, în aprilie. Ajax – Feyenoord a fost întrerupt de către arbitru după ce Davy Klaassen, jucător al lui Ajax, a fost lovit în cap de un obiect, cel mai probabil o brichetă.

Incidentul s-a petrecut în minutul 62, la scorul de 2-1 pentru Ajax. Partida s-a reluat după o întrerupere de 45 minute.

Meciul Ajax – Feyenoord a fost plin de incidente. Fanii lui Ajax au dat foc peluzei, răzbunându-se astfel pentru un incendiu provocat de fanii lui Feyenoord în urmă cu un an pe Amsterdam Arena.

Au fost mai multe momente de întrerupere a jocului. Arbitrul a întrerupt meciul câteva minute după incendiul provocat de fani, apoi a urmat o bătaie generală între jucătorii celor două echipe.

Reclamă

În momentul în care Klaassen a fost lovit de obiectul din tribune, antrenorul lui Ajax, John Heitinga, şi-a trimis elevii la vestiare. Aceştia au revenit după 45 de minute de la vestiare pentru a termina partida.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și