Închide meniul

Scor halucinant la pauză în Atletico Madrid – Getafe! S-au marcat șase goluri, iar Luis Suarez a ratat penalty. Echipa lui Diego Simeone, record negativ istoric pe ”Wanda Metropolitano”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 23:30

Scor halucinant la pauză în Atletico Madrid – Getafe! S-au marcat șase goluri, iar Luis Suarez a ratat penalty. Echipa lui Diego Simeone, record negativ istoric pe ”Wanda Metropolitano”

Atletico Madrid - Getafe 3-3 la pauză

Profimedia

Meci nebun între Atletico Madrid și Getafe

Nebunia a început în minutul 9, când Luis Suarez a ratat un penalty. Atacantul nu mai ratase de la 11 metri în La Liga din 2016, când nu reușea să marcheze împotriva lui Rayo Vallecano. Vârful din Uruguay transformase ultimele 12 lovituri de pedeapsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Correa a deschis scorul în minutul 19, Cunha a majorat avantajul madrilenilor în minutul 27, dar ce avea să urmeze a uimit lumea fotbalului. Mayoral și Unal, cu o ”dublă”, au marcat 3 goluri în 12 minute. Correa a stabilit scorul pauzei cu reușita din minutul 45+4.

În urma prestației din prima repriză, Getafe a devenit prima echipă din istorie care marchează trei goluri în prima repriză în poarta lui Atletico Madrid pe Wanda Metropolitano, în toate competițiile.

Reclamă
Citește și:

Barcelona – Atletico Madrid 4-2. Meci de poveste pe Camp Nou!

Barcelona a învins-o pe Atletico Madrid, scor 4-2, în etapa a 23-a din La Liga. Catalanii au obținut un succes fabulos pe Camp Nou, în cel mai tare meci al începutului de an. A fost spectacol total.

Gerard Pique a bifat meciul cu numărul 593 pentru gruparea blaugrana și l-a egalat pe legendarul Carles Puyol. Fundașul central al lui Xavi nu a putut interveni în minutul 8, când Carrasco a înscris superb, din pasa lui Luis Suarez.

Jordi Alba a restabilit imediat egalitatea. A făcut 1-1 din pasa lui Dani Alves, în minutul 10. Și Adama Traore, aflat la debut, a reușit un assist, la jumătatea primei reprize (21). L-a sevit excelent pe Gavi, care a marcat cu o lovitură perfectă de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Apărarea madrilenilor a mai gafat o dată. Araujo a mărit avantajul Barcelonei, cu două minute înainte de pauză. Araujo a înscris și a declanșat fiesta în tribune. Din 2015, de la un alt meci împotriva catalanilor, nu mai primise Atletico 3 goluri în prima repriză.

Trupa lui Diego Simeone a avut un început de coșmar în actul secund. La 38 de ani și 276 de zile, Dani Alves a făcut 4-1 în minutul 49. A devenit al 4-lea cel mai bătrân jucător care înscrie, în La Liga, în secolul 21.

Luis Suarez a readus speranța alb-roșiilor. Nu și-a iertat fosta echipă și l-a învins pe Ter Stegen (58). Speranțele madrilenilor au crescut chiar și mai mult după faultul dur al lui Dani Alves, care a primit cartonaș roșu în minutul 69. A devenit primul jucător din ultimii 17 ani care înscrie, oferă o pasă decisivă și este eliminat într-un meci al Barcelonei din campionat

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și