Închide meniul

Scoţienii îl regretă pe Darius Olaru: „Face de ruşine tot mijlocul lui Rangers de acum!”

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2023, 16:34

Reclamă
Scoţienii îl regretă pe Darius Olaru: „Face de ruşine tot mijlocul lui Rangers de acum!

Scoţienii îl regretă pe Darius Olaru

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Scoţienii îl regretă pe Darius Olaru, jucător care a fost pe „radarul” lui Rangers în trecut. Presa din Scoţia a analizat prestaţiile căpitanului de la FCSB, şi au ajuns la concluzia că acesta este cu o clasă peste toţi mijlocaşii care în prezent evoluează la trupa de pe Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru traversează o formă de vis la FCSB, marcând şase goluri, în acest sezon. Mijlocaşul este astfel golgheterul campionatului, la egalitate cu Aurelian Chiţu şi Daniel Paraschiv.

Scoţienii îl regretă pe Darius Olaru

Scoţienii sunt nemulţumiţi de jucătorii transferaţi de Rangers în acest sezon. Astfel, în acest context, presa din Scoţia a amintit faptul că Darius Olaru a fost pe radarul fostei echipe a lui Ianis Hagi, însă transferul său în Scoţia nu s-a materializat.

Presa din Scoţia a notat faptul că Olaru ar fi adus un plus lui Rangers, spre deosebire de actualii mijlocaşi ai lui Micheal Beale.

„Olaru a fost menţionat ca ţintă în trecut, în schimb au fost făcute transferuri de buget, precum Kieran Dowell. Pentru a pune sare pe rană, Darius Olaru arată genul de formă care face de ruşine tot mijlocul lui Rangers

Reclamă

Darius Olaru, evaluat la 5.000.000 de lire sterline, a fost asociat de mai multe ori cu un transfer la Rangers, dar ai senzaţia că, dacă ar fi semnat, l-ar fi jucat într-un dublu rol de pivot, care să protejeze defensiva, în loc să fie lăsat să atace poarta adversă.

Jucătorii trebuie să-şi îmbunătăţească constanţa. Cu toate acestea, Beale ar trebuie să le dea mai multă libertate jucătorilor precum Cifuentes pentru a avea cifrele pe care Olaru le produce”, au notat jurnaliştii de la rangersnews.uk.

Darius Olaru, euforic după golul magistral marcat în Sepsi – FCSB 2-5

Darius Olaru a oferit prima reacţie, după golul magistral marcat în partida dintre Sepsi şi FCSB, încheiată cu scorul de 2-5. Căpitanul roş-albaştrilor s-a declarat bucuros de reuşita sa, şi de faptul că echipa a înregistrat o nouă victorie, după egalul din meciul cu Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

O poartidă dificilă, ştiam că aşa va fi, mereu am avut meciuri grele aici. Ne bucurăm pentru victorie, după un semi-eşec la Sbiu.

Mă bucur că mi-a ieşit din nou, cu piciorul stâng. Am primit o pasă bună de la Ovidiu Popescu, nu am avut cea mai bună preluare. Mă bucur că-mi iese şi că-mi ajut echipa.

Ştiam că venim după un meci în care am depus mult efort, am jucat în zece. Ei au fost mai proaspeţi, dar şi mai relaxaţi. Dar noi am fost mai bine montaţi.

(N.r. Ce ţi-a cântat Florinel Coman, după golul marcat) Era cântecul pe care îl cânta galeria în acel moment. Ne simţit foarte bine împreună, mă bucur că i-am dat pasă de gol şi că a marcat. Ca de obicei, suporterii vin mereu lângă noi, îi simţim aproape, sperăm să le facem pe plac”, a declarat Darius Olaru, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și