Închide meniul

Darius Olaru, euforic după golul magistral marcat în Sepsi – FCSB 2-5: „Mi-a ieşit din nou!” Ce i-a spus lui Florinel Coman

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2023, 23:13

Reclamă
Darius Olaru, euforic după golul magistral marcat în Sepsi – FCSB 2-5: „Mi-a ieşit din nou! Ce i-a spus lui Florinel Coman

Darius a "capturat" mingea după primul său hat-trick

Darius Olaru, în timpul unui meci / Profimediaimages

Darius Olaru a oferit prima reacţie, după golul magistral marcat în partida dintre Sepsi şi FCSB, încheiată cu scorul de 2-5. Căpitanul roş-albaştrilor s-a declarat bucuros de reuşita sa, şi de faptul că echipa a înregistrat o nouă victorie, după egalul din meciul cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB n-a avut milă de Sepsi şi a învins-o cu scorul de 5-2, în etapa a zecea a sezonului de Liga 1. Roş-albaştrii au obţinut astfel a opta victorie din acest sezon.

Darius Olaru, euforic după golul magistral marcat în Sepsi – FCSB 2-5

Darius Olaru a declarat că cei de la Sepsi au abordat partida cu mai multă linişte, după ce au avut mai multe zile la dispoziţie pentru a pregăti meciul. Căpitanul roş-albaştrilor a declarat că FCSB a fost însă mult mai montată, după egalul de la Sibiu.

De asemenea, Olaru a mai dezvăluit şi ce i-a transmis Florinel Coman, după ce i-a pasat la golul de 3-1, din meciul cu Sepsi.

„O poartidă dificilă, ştiam că aşa va fi, mereu am avut meciuri grele aici. Ne bucurăm pentru victorie, după un semi-eşec la Sbiu.

Reclamă

Mă bucur că mi-a ieşit din nou, cu piciorul stâng. Am primit o pasă bună de la Ovidiu Popescu, nu am avut cea mai bună preluare. Mă bucur că-mi iese şi că-mi ajut echipa.

Ştiam că venim după un meci în care am depus mult efort, am jucat în zece. Ei au fost mai proaspeţi, dar şi mai relaxaţi. Dar noi am fost mai bine montaţi.

(N.r. Ce ţi-a cântat Florinel Coman, după golul marcat) Era cântecul pe care îl cânta galeria în acel moment. Ne simţit foarte bine împreună, mă bucur că i-am dat pasă de gol şi că a marcat. Ca de obicei, suporterii vin mereu lângă noi, îi simţim aproape, sperăm să le facem pe plac”, a declarat Darius Olaru, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a marcat o bijuterie de gol, în Sepsi – FCSB! Căpitanul roş-albaştrilor, execuţie de vis

Darius Olaru a marcat o bijuterie de gol în duelul dintre Sepsi şi FCSB! Căpitanul roş-albaştrilor a punctat cu o execuţie de zile mari, din voleu, la care Roland Niczuly nu a avut nicio şansă.

Primul care a marcat a fost Adrian Şut. Mijlocaşul a punctat cu un şut bine plasat, de la marginea careului, în minutul 6 al meciului de la Sfântu Gheorghe. Şut a profitat de o greşeală comisă de un adversar, şi a reuşit să marcheze, după o cursă aproape de la mijlocul terenului.

Ulterior, patru minute mai târziu, a „ieşit la rampă” şi Darius Olaru. Căpitanul roş-albaştrilor a marcat un euro-gol. Mijlocaşul a primit o pasă la marginea careului de la Ovidiu Popescu.

Olaru nu a stat prea mult timp pe gânduri, şi a şutat imparabil, din voleu, pentru a majora diferenţa pe tabelă pentru FCSB.

Darius Olaru a marcat astfel al şaselea gol pentru FCSB, în campionat, în cele zece meciuri bifate, în acest sezon. Căpitanul roş-albaştrilor devine şi golgheterul campionatului la zi, la egalitate cu Aurelian Chiţu şi Daniel Paraschiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și