Închide meniul

Scoțienii nici nu vor să audă de revenirea lui Ianis Hagi la Rangers: „Nu a fost impresionant! E predispus la accidentări!”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 13:55

Reclamă
Scoțienii nici nu vor să audă de revenirea lui Ianis Hagi la Rangers: Nu a fost impresionant! E predispus la accidentări!”

Scoțienii nici nu vor să audă de revenirea lui Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Scoțienii nici nu vor să audă de revenirea lui Ianis Hagi la Rangers. Presa din Scoția a analizat forma internaționalului român, jurnaliștii notând faptul că mijlocașul nu a avut evoluții impresionante la Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. Internaționalul român va reveni la formația de pe Ibrox la finalul stagiunii, deoarece spaniolii nu au opțiunea de a-l cumpăra definitiv.

Scoțienii nici nu vor să audă de revenirea lui Ianis Hagi la Rangers

Jurnaliștii scoțieni consideră că Ianis Hagi nu ar aduce un mare plus la Rangers. Aceștia notează faptul că românul a arătat „câteva mostre de talent” în stagiunea precedentă, însă prea puțin, deoarece nu a avut constanță în joc.

De asemenea, scoțienii mai transmit faptul că Ianis Hagi nu a avut evoluții impresionante nici la Alaves, în La Liga, și subliniază faptul că fiul „Regelui” este predispus la accidentări.

Aducerea lui Hagi înapoi la Rangers s-ar putea să nu fie soluția imediată pe care și-o imaginează. În timp ce românul a prezentat câteva mostre de talent în sezonul trecut, el nu a reușit să aibă în mod constant un impact semnificativ.

Reclamă

În plus, perioada lui de împrumut la Deportivo Alaves nu a fost prea impresionantă, cu un singur assist în 10 meciuri din La Liga.

Acest lucru ridică întrebări cu privire la forma sa actuală și adaptabilitate. Revenirea lui Hagi nu garantează o îmbunătățire imediată, având în vedere problemele sale din trecut și natura predispusă la accidentări”, au notat jurnaliștii scoțienii de la Ibrox News.

Nota primită de Ianis Hagi după ce a intrat în teren în minutul 74 al partidei cu Granada

Nota primită de Ianis Hagi după ce a intrat în teren în minutul 74 al partidei cu Granada. Echipa lui Ianis Hgai s-a impus cu 3-1 şi a urcat pe locul 12 în La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a fost rezervă în partida cu Granada. Internaţionalul român a fost trimis în teren în minutul 74 şi a atins mingea de 15 ori.

Conform celor de la sofascore.com, Ianis Hagi a primit nota 6,3 pentru prestaţia sa. Presa din Spania a făcut şi ea referire la evoluţia lui Ianis Hagi. Chiar dacă nu a avut realizări notabile, jurnaliştii spanioli sunt convinşi că Ianis Hagi va avea multe ocazii de a arăta ce poate cu adevărat.

„Ianis Hagi l-a înlocuit pe Guridi și nu a fost prea activ. Stilul de joc direct al ambelor formații a făcut ca playmakerii să nu iasă prea mult în evidență. Ianis va mai avea multe ocazii să arate ce poate”, au scris cei de la Noticias de Alava.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și