Închide meniul
Foto

Nota primită de Ianis Hagi după ce a intrat în teren în minutul 74 al partidei cu Granada. Ce au scris spaniolii despre român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 10:23

Reclamă
Nota primită de Ianis Hagi după ce a intrat în teren în minutul 74 al partidei cu Granada. Ce au scris spaniolii despre român

Nota primită de Ianis Hagi după ce a intrat în teren în minutul 74 al partidei cu Granada. Ce au scris spaniolii despre român

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves/ Instagram Ianis Hagi

Nota primită de Ianis Hagi după ce a intrat în teren în minutul 74 al partidei cu Granada. Echipa lui Ianis Hgai s-a impus cu 3-1 şi a urcat pe locul 12 în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost rezervă în partida cu Granada. Internaţionalul român a fost trimis în teren în minutul 74 şi a atins mingea de 15 ori.

Nota primită de Ianis Hagi după ce a intrat în teren în minutul 74 al partidei cu Granada

Conform celor de la sofascore.com, Ianis Hagi a primit nota 6,3 pentru prestaţia sa. Presa din Spania a făcut şi ea referire la evoluţia lui Ianis Hagi. Chiar dacă nu a avut realizări notabile, jurnaliştii spanioli sunt convinşi că Ianis Hagi va avea multe ocazii de a arăta ce poate cu adevărat.

„Ianis Hagi l-a înlocuit pe Guridi și nu a fost prea activ. Stilul de joc direct al ambelor formații a făcut ca playmakerii să nu iasă prea mult în evidență. Ianis va mai avea multe ocazii să arate ce poate”, au scris cei de la Noticias de Alava.

Ianis Hagi, moment pentru istorie! „Prinţul” a purtat steagul României pe toată durata petrecerii de pe Arena Naţională

Ianis Hagi a oferit un moment pentru istorie, ducând mai departe numele pe care tatăl lui l-a făcut celebru în România. Ianis a purtat steagul României şi a fost aclamat de cei 50.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională.

Reclamă

Imediat după finalul meciului, Ianis a pus mâna pe un steag imens şi a sărit de bucurie pe teren, sărbătorind alături de ceilalţi jucători care au reuşit calificarea la EURO 2024, primul turneu final după o pauză de opt pentru tricolori.

Ianis a păstrat steagul tricolor pe toată durata petrecerii organizate pe teren, chiar şi în momentul de magie în care Ionuţ Radu a făcut show alături de ceilalţi colegi care au pus umărul la o campanie perfectă de calificare la EURO 2024.

Golul marcat de Ianis Hagi în meciul cu Israel, care ne-a securizat calificarea la EURO, i-a făcut pe fanii români să-şi aducă aminte de importanţa numelui „Hagi”, care a fost strigat încă din momentul în care Ianis a ieşit la încălzire, în prima repriză.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, obiectiv uriaş pentru România, la EURO 2024

Gică Hagi le-a trasat un obiectiv îndrăzneţ jucătorilor României pentru EURO 2024, după victoria cu Elveţia, 1-0, meci ce a fost transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Hagi a fost în culmea fericirii la finalul meciului de pe Arena Naţională, la care au asistat peste 50.000 de fani. „Regele” s-a îmbrăţişat şi cu Răzvan Burleanu şi speră ca naţionala lui Edi Iordănescu să depăşească performanţele „Generaţiei de Aur”, care a atins sferturile de finală la CM 1994.

„Mai bine de atât nu se putea, să terminăm neînvinși, cu o victorie acasă. Copiii au jucat foarte bine, o campanie reușită din toate punctele de vedere. Toată România avea nevoie de așa ceva.

Fericire, bucurie, liniște! Asta simțim. Copiii s-au deschis, copiii arată mai mult curaj. Au potențial foarte bun. La televizor e altceva, acum am fost pe stadion. La meciul din Ungaria a fost presiunea mai mare. Astăzi a fost gestionat bine.

Talent au, calitate au. Suntem fericiți cu toții. Așteptam acest lucru, România are nevoie de victorii și de calificări. Așa vine entuziasmul și așa putem progresa.

Știu ce fac vara viitoare, mergem acolo să îi susținem. E un grup foarte bun, așa cum a zis Edi. El l-a format, felicitările mele! Marea provocare acum vine, adversarii vor fi mai buni și trebuie să ridicăm nivelul.

Eu am zis că tot ce s-a întâmplat în America, în 1994, a fost un exemplu, ca să vină altă generații mai bune ca noi. Trebuie să fim depășiți, pentru asta există exemplele. Asta trebuie să fie ambiția lor cea mai mare, să ne depășească pe noi”, a spus Hagi, după România – Elveţia 1-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și