Închide meniul
NEWS ALERT

Se face transferul lui Alexandru Maxim la Beşiktaş! Anunţul de ultimă oră făcut de turci

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2023, 12:22

Se face transferul lui Alexandru Maxim la Beşiktaş! Anunţul de ultimă oră făcut de turci

Se face transferul lui Alexandru Maxim la Besiktas

Alexandru Maxim, într-un meci pentru Gaziantep / Profimedia

  • Se face transferul lui Alexandru Maxim la Besiktas
  • Anuţul făcut de turci

Se face transferul lui Alexandru Maxim. Jurnaliştii turci au dezvăluit că Beşiktaş şi Gaziantep au ajuns la un acord pentru împrumutul internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce echipa sa, Gaziantep s-a retras din campionat din cauza cutremurelor devastatoare din Turcia, Alexandru Maxim va fi împrumutat la Beşiktaş, una din marile echipe din Istanbul.

Se face transferul lui Alexandru Maxim la Beşiktaş

Pentru acest împrumut, Beşiktaş va plăti şi o sumă de bani. Mai mult, clubul din Istanbul îi va plăti salariul internaţionalului român pe perioada în care va juca la fosta echipă a lui Daniel Pancu, Adrian Ilie sau Marius Măldărăşanu, scriu cei de la  hurriyet.com.tr.

Reclamă

Alex Maxim, în stare de şoc după cutremurele teribile din Turcia

Alex Maxim a fost în stare de şoc după cutremurele teribile din Turcia. Mijlocaşul român a avut o şansă uriaşă şi nu era în Gaziantep, oraşul în care a fost localizat epicentrul seismelor de magnitudine 7,8, respectiv 7.5.

„Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Reclamă

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case”, a declarat Alex Maxim, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gaziantep s-a retras din campionat

„După un asemenea dezastru, nici nu mai avem putere să vorbim despre fotbal. Nu este posibil ca clubul nostru să îşi continue activităţile sportive în toate aceste condiţii dificile.

Prin decizia Consiliului de Administraţie, Clubul de Fotbal Gaziantep a decis retragerea din competiţiile Superligii şi Cupa Turciei în sezonul 2022-2023. Credem că oraşul şi ţara noastră se vor vindeca de rănile acestui cutremur devastator cât mai curând posibil. Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături”, a anunţat Gaziantep.

Şi echipele Hatayspor, Yeni Maltyaspor şi Adanaspor şi-au anunţat retragerea din campionat. Cutremurele din Turcia şi Siria, de la începutul săptămânii, s-au soldat cu peste 28.000 de decese.

În prezent, Gaziantep, echipa lui Alexandru Maxim, se află pe locul 10 în prima ligă din Turcia. Campionatul este condus de Galatasaray, cu 54 de puncte. Podiumul este completat de Fenerbahce și Basaksehir, cu 45, respectiv 40 de puncte. Campionatul a fost întrerupt în etapa a 22-a.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal
Fotbal • 20 mart., 14:21
Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal: „Îmi e foame de trofee!” Unde e gata să antreneze
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League
Fotbal extern • 13 mart., 17:24
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League: „Se pot alinia planetele!”
Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Un club din Bundesliga e pe urmele lui: "Îl doresc foarte mult"
Fotbal extern • 12 mart., 21:00
Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Un club din Bundesliga e pe urmele lui: „Îl doresc foarte mult”