Închide meniul
VIDEO

Seceta continuă pentru Cristiano Ronaldo! Superstarul portughez a primit nota 3 după Manchester United – Southampton 1-1. CR7, cea mai slabă perioadă din ultimii 12 ani!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 19:46

Seceta continuă pentru Cristiano Ronaldo! Superstarul portughez a primit nota 3 după Manchester United – Southampton 1-1. CR7, cea mai slabă perioadă din ultimii 12 ani!

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo a primit nota 3 după Manchester United – Southampton 1-1

Cristiano Ronaldo a fost titular în Manchester United – Southampton 1-1. Prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar britanicii de la manchestereveningnews.co.uk i-au dat nota 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a irosit o șansă de gol la scorul de 0-0, a fost surprins de prea multe ori în ofsaid și, pe alocuri, a părut imobil. Dacă Edinson Cavani nu era accidentat, ar fi putut fi introdus în locul lui Ronaldo”, scrie sursa citată.

Manchester United a condus la pauză prin golul lui Sancho, dar Adams a restabilit egalitatea în repriza secundă. Același scenariu s-a petrecut și în duelul cu Burnley, scor 1-1. Din 1998 nu se mai întâmplase ca gruparea de pe Old Trafford să nu câștige 2 meciuri consecutive în care a condus la pauză.

În 2022, Cristiano Ronaldo rămâne fără gol sau assist în dreptul numelui său. După remiza de astăzi, CR7 a ajuns la al șaselea meci fără să puncteze, aceasta fiind cea mai slabă perioadă din ultimii 12 ani.

Reclamă

Citește și:

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Manchester United

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Manchester United după doar un sezon. Lusitanul este nemulţumit de antrenorul Ralf Rangnick, dar şi de criza de rezultate de pe Old Trafford.

Presa din Anglia anunţă că superstarul lusitan l-a sunat de urgenţă pe Jorge Mendes, impresarul său, pentru a discuta despre viitor.

Reclamă 4 / 0/3

„Ronaldo este foarte îngrijorat de situație. Echipa primește multe critici, iar el știe că e privit drept unul dintre lideri. Vrea cu disperare ca transferul să fie un succes, dar începe să vadă că ar putea fi extrem de dificil ca United să câștige trofee cu actualul lot. Jorge a venit să-l vadă și au discutat despre cum merg lucrurile, care sunt problemele și cum ar putea fi rezolvate. Nimic nu a fost exclus”, au scris englezii de la The Sun.

Zinedine Zidane vrea ca Lionel Messi și Cristiano Ronaldo să fie coechipieri la PSG

Zinedine Zidane este dispus să vină la PSG, unde ar urma să îl înlocuiasă pe Mauricio Pochettino. Marca anunță că antrenorul francez care a scris istorie la Real Madrid ar urma să accepte oferta, doar dacă i se îndeplinește o condiție.

”Zizou” vrea ca alături de Lionel Messi și Neymar să vină și Cristiano Ronaldo, care trece printr-o perioadă complicată la Manchester United și ia în calcul plecarea la vară.

Zidane și Ronaldo împreună pe Santiago Bernabeu în perioada în care ”galacticii” au cucerit trei trofee UEFA Champions League consecutive.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a primit nota 3 după Manchester United – Southampton 1-1
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și