Închide meniul

Şeicul lui Newcastle a dat lovitura! Primul transfer făcut de Mohammed Bin Salman. S-a înţeles cu un titular din finala EURO 2020

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2022, 23:25

Şeicul lui Newcastle a dat lovitura! Primul transfer făcut de Mohammed Bin Salman. S-a înţeles cu un titular din finala EURO 2020

Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona

Mohammed Bin Salman este patronul lui Newcastle / Profimediaimages

Mohammed Bin Salman a bătut palma cu conducătorii lui Atletico Madrid pentru aducerea fundaşului de 31 de ani. Va plăti nu mai puţin de 12 milioane de lire sterline (14.4 milioane de euro) pentru internaţionalul englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kieran Trippier, primul transfer făcut de şeicul lui Newcastle

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a dezvăluit că s-a bătut palma şi că mutarea va deveni oficială în următoarele ore.

Kieran Trippier va ajunge la Newcastle de la Atletico. Există un acord şi transferul se face. Este primul jucător care va fi adus de noua conducere a clubului. Negocierile au început încă din luna decembrie. La cele 12 milioane de lire sterline se anunţă şi bonusuri„, a precizat Fabrizio Romano.

Trippier a fost titularizat de Southgate în finala EURO 2020, pierdută de Anglia în faţa Italiei, la lovituri de departajare. În 2019, fundaşul era transferat de Atletico de la Tottenham pentru 22 de milioane de euro. A jucat în 15 meciuri din acest sezon din La Liga, fără a reuşi vreun gol sau vreo pasă decisivă.

Reclamă

Ousmane Dembele şi Darwin Nunez, pe lista lui Newcastle

Cel mai bogat club din lume este pe punctul de a mai reuşi şi alte transferuri de senzaţie. Mohammed Bin Salman a pregătit o ofertă „monstruoasă” pentru atacantul de 24 de ani, Ousmane Dembele. Prinţului moştenitor al coroanei Arabiei Saudite își dorește cu orice preț să semneze un precontract cu francezul care are o cotă de piață de 30 de milioane de euro.

Dembele a cerut 30 de milioane de euro la semnătură și alte 15 milioane de euro pentru impresarul său. Mai mult, și-a dorit un salariu de 485.000 de lire sterline (n.r. 577 milioane de euro) pe săptămână. Dacă Barcelona are probleme financiare și a refuzat aceste cerințe, Mohammed Bin Salman și-ar fi dat deja acordul.

Darwin Nunez este jucătorul care poate ajunge, în această iarnă, în Premier League. Patronul „coţofenelor” vrea să îl convingă cât mai repede pe uruguayanul de 22 de ani să semneze. A pregătit deja o ofertă de 60 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Benfica nu va renunţa uşor la jucătorul care este dorit şi de doi granzi ai Europei, Manchester City şi Atletico Madrid. Darwin mai are contract cu portughezii până în 2025 şi are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și