Închide meniul

Şeicul lui PSG nu se joacă. Sparge banca în cazul câştigării Ligii Campionilor

Dan Roșu Publicat: 20 august 2020, 5:23

Reclamă
Şeicul lui PSG nu se joacă. Sparge banca în cazul câştigării Ligii Campionilor

Bestimage / Pool UEFA via Bestimage via Hepta

PSG e în finala Ligii Campionior

Suma ar reprezenta un cumul pentru un sezon senzaţional: 500.000 euro pentru victoria din Liga Campionilor, 400.000 euro pentru titlul de campioană în Franţa şi 50.000 euro pentru Cupa Franţei şi Cupa Ligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evident, mândria de a câştiga trofeul mult râvnit este mai mare decât dorinţa de a pune mâna pe suma menţionată mai sus. Asta dacă ţinem cont de salariile pe care le au fotbaliştii de la PSG. 

PSG, prima echipă din Franţa în finala Ligii Campionilor, după 16 ani

PSG a devenit prima echipă din Hexagon calificată în finala UEFA Champions League, după 16 ani. În 2004, Monaco era învinsă cu 3-0 de trupa lui Jose Mourinho, FC Porto.

PSG va lupta pentru supremaţia Europei cu Bayern Munchen. Partida va avea loc duminică, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe antensport.ro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și