Închide meniul

Selecționerul Argentinei îl ”liniștește” pe Lionel Messi, care e cu gândul la retragerea de la națională: ”De ce să te gândești la viitor când ai un prezent spectaculos?”

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2022, 8:50

Reclamă
Selecționerul Argentinei îl ”liniștește” pe Lionel Messi, care e cu gândul la retragerea de la națională: ”De ce să te gândești la viitor când ai un prezent spectaculos?”

Lionel Messi, căpitanul Argentinei

Profimedia

Lionel Messi (34 ani) este cu gândul la retragerea de la națională, iar Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, a oferit prima reacție. Antrenorul este de părere că vedeta lui PSG trebuie să analizeze atent decizia pe care ar urma să o ia după Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii spanioli sunt convinși că meciul cu Venezuela a fost ultimul jucat de Messi pentru naționala Argentiniei în fața propriilor fani. La finalul partidei, atacantul de 34 de ani a sărbătorit victoria alături de coechipieri în fața peluzei de pe “La Bombonera”.

Selecționerul Argentinei, prima reacție despre posibila retragere a lui Lionel Messi de la națională

”Va trebui să se gândească. După ce joci la Cupa Mondială stai și analizezi. Nu știu de gândește. Trebuie să te bucuri de moment. Așa este viața și se va întâmpla cândva. De ce să te gândești la viitor când ai un prezent spectaculos? Este inutil să vorbim acum despre ce se va întâmpla la Campionatul Mondial”, a declarat Lionel Scaloni, citat de mundodeportivo.com.

Ce a spus Messi despre retragerea de la națională

Lionel Messi a pus umărul la victoria răsunătoare obținută de Argentina în meciul cu Venezuela, scor 3-0, din preliminariile Cupei Mondiale. La final, căpitanul “pumelor” a lăsat de înțeles că se va retrage de la națională după turneul final din Qatar.

Messi a marcat ultimul gol al partidei și și-a condus echipa către un succes superb. La finalul duelului de pe legendarul stadion “La Bombonera”, talismanul “pumelor” a oferit o declarație care lasă de înțeles că se va retrage de la națională după Mondialul din Qatar.

Reclamă
Reclamă

“Mă pot gândi numai la ce urmează, la meciul cu Ecuador (n.r. – ultimul meci din preliminarii). După Cupa Mondială, va trebui să regândesc anumite lucruri”, a spus Lionel Messi, citat de cotidianul Marca.

Întregul stadion s-a ridicat în picioare și l-a aclamat pe Messi, care va rămâne în istoria fotbalului argentinian și mondial, așa cum a făcut-o și legendarul Diego Maradona.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 1-0. GOOOLLL Bîrligea! Campioana României, debut în grupa principală din Europa League

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

LIVE SCORERadu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League! Ajax – Beşiktaş se dispută ACUM

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și