Închide meniul

Selecționerul Argentinei îl ”liniștește” pe Lionel Messi, care e cu gândul la retragerea de la națională: ”De ce să te gândești la viitor când ai un prezent spectaculos?”

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2022, 8:50

Selecționerul Argentinei îl ”liniștește” pe Lionel Messi, care e cu gândul la retragerea de la națională: ”De ce să te gândești la viitor când ai un prezent spectaculos?”

Lionel Messi, căpitanul Argentinei

Profimedia

  • Selecționerul Argentinei îl ”liniștește” pe Lionel Messi, care e cu gândul la retragerea de la națională
  • Mesajul transmis de Lionel Scaloni pentru starul lui PSG

Lionel Messi (34 ani) este cu gândul la retragerea de la națională, iar Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, a oferit prima reacție. Antrenorul este de părere că vedeta lui PSG trebuie să analizeze atent decizia pe care ar urma să o ia după Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii spanioli sunt convinși că meciul cu Venezuela a fost ultimul jucat de Messi pentru naționala Argentiniei în fața propriilor fani. La finalul partidei, atacantul de 34 de ani a sărbătorit victoria alături de coechipieri în fața peluzei de pe “La Bombonera”.

Selecționerul Argentinei, prima reacție despre posibila retragere a lui Lionel Messi de la națională

”Va trebui să se gândească. După ce joci la Cupa Mondială stai și analizezi. Nu știu de gândește. Trebuie să te bucuri de moment. Așa este viața și se va întâmpla cândva. De ce să te gândești la viitor când ai un prezent spectaculos? Este inutil să vorbim acum despre ce se va întâmpla la Campionatul Mondial”, a declarat Lionel Scaloni, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă

Ce a spus Messi despre retragerea de la națională

Lionel Messi a pus umărul la victoria răsunătoare obținută de Argentina în meciul cu Venezuela, scor 3-0, din preliminariile Cupei Mondiale. La final, căpitanul “pumelor” a lăsat de înțeles că se va retrage de la națională după turneul final din Qatar.

Messi a marcat ultimul gol al partidei și și-a condus echipa către un succes superb. La finalul duelului de pe legendarul stadion “La Bombonera”, talismanul “pumelor” a oferit o declarație care lasă de înțeles că se va retrage de la națională după Mondialul din Qatar.

Reclamă

“Mă pot gândi numai la ce urmează, la meciul cu Ecuador (n.r. – ultimul meci din preliminarii). După Cupa Mondială, va trebui să regândesc anumite lucruri”, a spus Lionel Messi, citat de cotidianul Marca.

Întregul stadion s-a ridicat în picioare și l-a aclamat pe Messi, care va rămâne în istoria fotbalului argentinian și mondial, așa cum a făcut-o și legendarul Diego Maradona.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!