Închide meniul

Selecţionerul Azerbaidjanului, prima reacţie după numirea lui Adi Mutu la Neftchi. Avertisment pentru „Briliant”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2023, 18:25

Selecţionerul Azerbaidjanului, prima reacţie după numirea lui Adi Mutu la Neftchi. Avertisment pentru „Briliant

Adrian Mutu, făcut praf după ultimele rezultate ale lui Neftchi Baku

Adrian Mutu, antrenorul lui Neftchi Baku / Profimedia

Selecţionerul Azerbaidjanului, prima reacţie după numirea lui Adi Mutu la Neftchi. Fostul număr 10 al naţionalei României a plecat de la Rapid şi a preluat-o pe Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gianni De Biasi, selecţionerul italian al Azerbaidjanului, a avut un mesaj pentru „Briliant”.

Selecţionerul Azerbaidjanului, prima reacţie după numirea lui Adi Mutu la Neftchi. Avertisment pentru „Briliant”

De Biasi este de părere că Adrian Mutu a găsit la Neftchi Baku toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate alături de „a doua echipă a Azerbaidjanului”.

„Mutu a găsit toate condiţiile pentru a lucra într-un mediu cât mai bun, deoarece Neftchi este a doua echipă a Azerbaidjanului”, a declarat Gianni De Biasi, potrivit sportinfo.az.

Adrian Mutu s-a despărţit de Rapid cu o săptămână înainte de începutul noului sezonului din Liga 1 şi a semnat cu Neftchi Baku un contract valabil pe două sezoane.

Reclamă

Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku. Antrenorul român vrea să câștige trofee în Azerbaidjan

Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku. Fostul tehnician de la Rapid a vorbit despre viitorul echipei, după ce formația sa a pierdut ultimul amical al cantonamentului din Rusia, cu Fenerbahce.

Cu antrenorul român pe bancă, Neftchi a pierdut la limită partida test cu gruparea din Turcia. A fost 0-0 la pauză, singurul gol fiind marcat în minutul 72. Starul Edin Dzeko, adus în această vară de la Inter, a marcat primul său gol în tricoul lui Fenerbahce.

„Briliantul” a vorbit după meciul amical cu Fenerbahce despre planurile de viitor pe care le are la echipa azeră. Acesta a declarat că dorește să implementeze un nou proiect la fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf și că speră ca formația sa să se bată la câștigarea de trofee, în noul sezon competițional al țării din Caucaz.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un test bun pentru noi. Sunt mulțumit cu prestația echipei. Sunt aici de puțin timp, am doar două zile. Sigur că nu suntem în cea mai bună formă fizică, dar cred că vom fi pregătiți în timp util.

Îmi place acest turneu, sunt meciuri utile pentru jucătorii noștri. Este bine să avem adversari puternici. Fiecărui antrenor i-ar plăcea mai mult timp. În același timp, vrea și jucători buni. Lucrez la asta împreună cu cei din conducere.

Nu vreau să spun câți jucători îmi doresc în perioada de mercato. Trebuie să contăm și pe jucătorii pe care îi avem deja. Sigur că am vorbit cu el (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu suntem doar compatrioți, ci și prieteni.

Dar, pentru mine, e mai important să îmi formez propria opinie decât să o preiau pe a altcuiva. Aici voi implementa un proiect nou, de la zero. Neftci va fi o echipă diferită, mai puternică anul acesta. Ne vom bate la trofee”, a spus Mutu, citat de oxu.az.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și