Închide meniul

Sergio Ramos i-ar fi propus lui Kylian Mbappe să cumpere de la el o vilă în Madrid. Suma pe care i-o cere starului francez

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2024, 10:14

Reclamă
Sergio Ramos i-ar fi propus lui Kylian Mbappe să cumpere de la el o vilă în Madrid. Suma pe care i-o cere starului francez

Sergio Ramos i-ar fi propus lui Kylian Mbappe să cumpere de la el o vilă în Madrid. Suma pe care i-o cere starului francez

Profimedia

Sergio Ramos i-ar fi propus lui Kylian Mbappe să cumpere de la el o vilă în Madrid. Fundaşul formaţiei FC Sevilla, Sergio Ramos, l-a contactat pe Kylian Mbappé pentru a-i propune să cumpere o vilă pe care acesta o deţine la nord de Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul spaniol, care a revenit la FC Sevilla, a petrecut doi ani alături de atacantul echipei PSG, care este aşteptat să ajungă la Real în această vară.

Sergio Ramos i-ar fi propus lui Kylian Mbappe să cumpere de la el o vilă în Madrid

Sergio Ramos s-ar fi oferit să-i vândă lui Kylian Mbappé o vilă pe care o deţine împreună cu soţia sa, Pilar Rubio. Vila este situată în Moraleja, un cartier de lux din oraşul Alcobendas, la aproximativ 20 km nord de Madrid.

Zona, renumită pentru terenurile sale de golf de mari dimensiuni, şcolile private, securitatea şi proprietarii bogaţi, găzduieşte numeroase celebrităţi din lumea sportului, a mass-media, a politicii şi a divertismentului. David Beckham, Ronaldo şi Karim Benzema au locuit toţi acolo atunci când au jucat pentru Real Madrid.

Casa lui Sergio Ramos a fost construită pe un teren de 2.500 m2. Cu un decor rafinat, aceasta oferă un nivel ridicat de confort, cu două piscine (una exterioară şi una interioară), o sală de cinema, o zonă de jocuri cu bar şi o sală de fitness.

Reclamă
Fundaşul spaniol, care a revenit la Sevilla FC în vara anului trecut şi urmează să împlinească 38 de ani (la sfârşitul lunii martie), cere 6 milioane de euro pentru a renunţa la ea, scrie news.ro.

Kylian Mbappe ar fi semnat deja contractul cu Real Madrid

Kylian Mbappe îşi va încheia contractul cu PSG, la finalul acestui sezon, iar Fabrizio Romano a anunţat că starul francez va semna cu Real Madrid, echipă care l-a dorit cu insistenţă şi în urmă cu doi ani, atunci când francezul a ales să-şi prelungească înţelegerea cu formaţia de pe Parc de Princes.

„Telenovela” transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare că se îndreaptă spre final. Marca anunţă că starul francez s-a înţeles cu oficialii madrileni încă de acum două săptămâni şi a semnat deja contractul cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe va fi noul jucător al celor de la Real Madrid începând cu data de 1 iulie, după ce îi va expira înţelegerea cu PSG. Starul francez va semna cu madrilenii un contract valabil pe cinci sezoane, iar salariul său va fi între 15 şi 20 de milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga şi bonusuri, în funcţie de performanţe.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe va avea cel mai mare salariu la Real Madrid. Starul francez va încasa o sumă anuală între 15 şi 20 de milioane de euro, plus bonusuri, sumă care nu este departe de cea pe care o încasează „veteranii” echipei de pe Santiago Bernabeu, Toni Kroos sau Luka Modric.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și