Închide meniul

Kylian Mbappe ar fi semnat deja contractul cu Real Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 9:50

Reclamă
Kylian Mbappe ar fi semnat deja contractul cu Real Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

Kylian Mbappe ar fi semnat deja contractul cu Real Madrid

Kylian Mbappe/ Profimedia

Kylian Mbappe ar fi semnat deja contractul cu Real Madrid. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii spanioli de la Marca, care au transmis faptul că starul francez va fi noul jucător al „galacticilor” de la 1 iulie, pentru următoarele cinci sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe îşi va încheia contractul cu PSG, la finalul acestui sezon, iar Fabrizio Romano a anunţat că starul francez va semna cu Real Madrid, echipă care l-a dorit cu insistenţă şi în urmă cu doi ani, atunci când francezul a ales să-şi prelungească înţelegerea cu formaţia de pe Parc de Princes.

Kylian Mbappe ar fi semnat deja contractul cu Real Madrid

„Telenovela” transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare că se îndreaptă spre final. Marca anunţă că starul francez s-a înţeles cu oficialii madrileni încă de acum două săptămâni şi a semnat deja contractul cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe va fi noul jucător al celor de la Real Madrid începând cu data de 1 iulie, după ce îi va expira înţelegerea cu PSG. Starul francez va semna cu madrilenii un contract valabil pe cinci sezoane, iar salariul său va fi între 15 şi 20 de milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga şi bonusuri, în funcţie de performanţe.

Sursa citată anterior mai notează faptul că Kylian Mbappe s-a întâlnit recent şi cu oficialii celor de la PSG, pentru a-i informa pe aceştia faptul că va semna cu Real Madrid. Acesta le-a cerut şefilor clubului de pe Parc de Princes să nu-i mai facă nicio ofertă, deoarece s-a decis în privinţa viitorului său.

Reclamă

Kylian Mbappe va avea cel mai mare salariu la Real Madrid. Starul francez va încasa o sumă anuală între 15 şi 20 de milioane de euro, plus bonusuri, sumă care nu este departe de cea pe care o încasează „veteranii” echipei de pe Santiago Bernabeu, Toni Kroos sau Luka Modric.

Florentino Perez face Dream Team la Real Madrid

Florentino Perez face Dream Team la Real Madrid. Formaţia cu cele mai multe titluri din istoria UEFA Champions League îşi pregăteşte deja planul pentru sezonul viitor, după anunţul plecării lui Kylian Mbappe de la PSG.

Atacantul francez l-a anunţat pe preşedintele Nasser Al-Khelaifi că nu va mai continua din vară pe Parc des Princes şi că urmează să părăsească echipa din postura de jucător liber de contract. Din vară, Kylian Mbappe va îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul oficial va mai întârzia, în condiţiile în care Real Madrid şi PSG se pot întâlni în fazele superioare ale UEFA Champions League din primăvară. Potrivit celor de la fichajes.net, Florentino Perez a discutat deja cu Mbappe despre transferuri şi Real Madrid va încerca să îl readucă pe Achraf Hakimi.

Marocanul a plecat de la Real Madrid în vara anului 2018. El a jucat sub formă de împrumut la Borussia Dortmund timp de două sezoane, după care a fost vândut de madrileni în 2020 la Inter, pentru 43 de milioane de euro. Un an mai târziu, Hakimi a ajuns la PSG, echipă care a plătit 68 de milioane de euro pentru transferul său.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și