Închide meniul

Sergio Ramos îl sfătuieşte pe Kylian Mbappe să rămână la PSG. „Îl vreau aici, chiar dacă Real Madrid e una dintre cele mai bune echipe”. Ce spune despre posibila venire a lui Messi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 iulie 2021, 17:55

Sergio Ramos îl sfătuieşte pe Kylian Mbappe să rămână la PSG. „Îl vreau aici, chiar dacă Real Madrid e una dintre cele mai bune echipe. Ce spune despre posibila venire a lui Messi

Sergio Ramos îl sfătuieşte pe Kylian Mbappe să rămână la PSG

Profimediaimages

Atacantul de 22 de ani mai are contract gruparea din Paris până în vara anului viitor. Florentino Perez încearcă să profite de această situaţie şi să îl transfere pe starul care are o cotă de piaţă de 160 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos îl sfătuieşte pe Kylian Mbappe să rămână la PSG

Nu îndrăznesc niciodată să spun ce ar trebui să facă cineva… din experiența mea, aș putea să-i dau sfaturi lui Mbappe în privat. Mi-aș dori să continue la PSG pentru că îmi place să joc alături de cei mai buni. Decizia de a rămâne sau de a pleca este foarte personală. Nu știu ce are Kylian în minte, dar el face diferența. Este foarte tânăr, avem aici o echipă foarte bună și are nevoie de jucători extraordinari în jurul lui. Eu pot să-mi aduc spiritul de câștigător… dacă îl pot ‘infecta’ şi pe el, atunci va fi un succes!

Real Madrid este una dintre cele mai bune echipe din lume și din istorie, iar jucătorii de valoare trebuie să treacă pe acolo într-o etapă a vieții lor. Totuşi, astăzi îl vreau pe Mbappe în echipa mea. Îmi doresc ca el să rămână aici„, a declarat Sergio Ramos, citat de Marca.

Şeicul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, negociază cu Mbappe şi l-a ofertat chiar şi pe Lionel Messi. Este dispus să plătească oricât e nevoie pentru a-l convinge pe argentinian să ajungă pe Parc des Princes.

Leo este unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar nu depinde de mine venirea lui aici. Aș putea spune o mie de lucruri, dar acestea nu contează. Nu este la îndemâna mea un astfel de transfer. Bineînţeles, mie îmi place să fiu înconjurat de cei mai buni„, a precizat Ramos.

Reclamă

Lionel Messi este liber de contract. Oficialii Barcelonei poartă negocieri cu jucătorul care a scris istorie în tricoul blaugrana şi care tocmai a câştigat Copa America.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și