Închide meniul

Sergio Ramos își amintește cu plăcere de o finală a Ligii Campionilor: ”Este golul vieții mele”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 4:06

Sergio Ramos își amintește cu plăcere de o finală a Ligii Campionilor: ”Este golul vieții mele”

Abaca Press / Bevilacqua Giuliano via hepta

Sergio Ramos își amintește cu plăcere de o finală a Ligii Campionilor: ”Este golul vieții mele”

Ramos și-a adus aminte de golul înscris cu capul în finala din 2014, contra lui Atletico Madrid, în minutul 90. A declarat că acea reușită i-a schimbat viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid: ”Este golul vieții mele”

”După ce am marcat golul egalizator în finala cu Atletico din finala Ligii Campionilor, am spus că pot muri în pace. Cu siguranță a fost golul vieții mele. Mi s-a schimbat viața ulterior”, a declarat Ramos pentru El Chiringuito.

În respectivul meci, Atletico a condus cu 1-0 până în minutul 90, moment în care Ramos a înscris golul egalizator și a trimis partida în prelungiri. Realul a câștigat, într-un final, ”La Decima” după ce a învins-o pe Atletico cu 4-1 după 120 de minute.

Sergio Ramos, patru trofee ale Ligii Campionilor în palmares

Pentru Sergio Ramos trofeul din 2014 nu a fost singurul din ultimul deceniu.

Reclamă

Alături de coechiperii de la Real Madrid, Ramos a mai câștigat Liga Campionilor de trei ori consecutiv: în 2016, 2017 și 2018, un record absolut în istoria competiției. În total, Real Madrid are 13 trofee câștigate și este cea mai galonată formație din fotbalul mondial.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și